Noticias: ALMA Festival Barcelona presenta el cartel de l'escenari Village i la seva proposta gastronòmica
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Friday 17 May 2024 - 09:30:59

-Aquest dijous ALMA Festival Barcelona ha presentat l'elenc d'artistes emergents que donaran vida a l'escenari Village a la seva segona edició a l'emblemàtic Poble Espanyol

-També s'ha anunciat la proposta gastronòmica del festival i l'esdeveniment ha comptat amb l'actuació d'OroVega, una de les artistes que formen part del cartell de l'escenari Village


ALMA Festival Barcelona ha presentat el cartell de l'escenari Village de la seva segona edició al Poble Espanyol a l'esdeveniment de presentació del festival, que ha tingut lloc aquest dijous a l'Hotel Intercontinental.

Com ha revelat l'organització, el festival comptarà aquest any amb les actuacions de Patricia Atzur, Zulabard, Ypnosi, Dizzel, 2Machines, Henrio, River Omelet, Eva Calyza, Maria de La Flor, Soyla, Medalla, Sarria, The Great Canyon, MUV Band, OroVega, Pale Moon, Marcos French, Sara Aldana, Mirena, Zoe Gotusso, The Crab Apples i Porfinviernes. Aquests artistes actuaran a l'escenari Village de forma prèvia al concert principal de la nit, que es durà a terme a la plaça principal del Poble Espanyol i el cartell del qual es pot consultar a almafestival.info. El cartel d'enguany inclou noms estel·lars com Take That, Queens of the Stone Age, Sheryl Crow, Hozier, Alice Cooper, Valeria Castro, WOS i Jamie Cullum, entre d'altres.

El Village: gastronomia i música emergent


El Village, obert a partir de les 19.00 h, és un espai còmode i acollidor on es podrà gaudir de concerts d'artistes emergents i una proposta gastronòmica d'alta qualitat. L'eix central de la programació d'aquest espai és la proposta artística Km.0, ja que és una plataforma que impulsa la carrera de talents locals amb gran projecció.

A més d'oferir una experiència musical inigualable, l'espai Village és a més el punt de trobada gastronòmica del festival i aquest any ALMA comptarà amb els coneguts restauradors Flash Flash, Il Giardinetto, Salsa, Flama, El biquini de la Pili i La Prenda, entre d'altres .

SOBRE ALMA FESTIVAL


ALMA Festival és l'esdeveniment musical boutique per excel·lència. Va néixer a Barcelona el 2013 sota el nom de Festival Jardins Pedralbes. El 2023 va passar a celebrar-se a l'emblemàtic Poble Espanyol de Barcelona i va canviar de marca, convertint-se en ALMA. L´esdeveniment reuneix artistes nacionals i internacionals de renom per oferir una experiència musical única en un entorn espectacular amb una cuidada oferta gastronòmica. Amb una programació eclèctica, ALMA s'ha convertit en un dels grans esdeveniments musicals de la capital catalana i a partir d'aquest mes de maig se celebrarà també al Parque Enrique Tierno Galván de Madrid.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://radiostarterrassa.com/news.php?extend.9100 )