C’s de Terrassa insta a Ballart a rebutjar el referèndum il·legal de CDC i alerta que és un projecte de secessió unilateral

El portaveu de l'agrupació de Ciutadans (C’s) de Terrassa, Javier González, ha instat l'alcalde, Jordi Ballart, a “rebutjar el referèndum il·legal, impulsat per CDC i ERC, ja que, encara que no vulgui adonar-se, es tracta d'un projecte que busca la ruptura i la divisió unilateral entre espanyols”.


Després de les darreres declaracions fetes per Ballart en el seu blog en les que defensava el suport de l'Ajuntament al procés rupturista del Govern, González ha explicat que “es pot dir que les lleis són millorables, però dir que són un problema és no tenir clar com es regula la convivència i la llibertat”. I ha demanat a l'equip de govern que “abandoni l'atac deslleial a les institucions i respecti l'Estat de Dret”.


González ha assegurat que “Jordi Ballart vol confondre als egarencs, ell és independentista i ho posa de manifest amb les seves adhesions particulars, per això disfressa de democràcia el que és un atac deslleial a les institucions i a la intel·ligència d'una majoria de ciutadans, més preocupats per les retallades i les pujades d'impostos”. A més, el portaveu de C’s a la ciutat, ha demanat a l'equip de govern “més centralitat, millor gestió i situar als ciutadans en el centre de l'acció política”.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 23 September 2014 - 12:06:48 in Varios by Director