Campanades Infantils amb Rock and Kids per a despedir l'any

La cinquena edició del Misteri de Nadal a la Seu d'Ègara comptarà amb un cap d'any ben especial! Les Campanades Infantils que tindran lloc aquest diumenge 31 de desembre a les 11 del matí perquè els més petits, que potser no aguanten desperts fins a la mitjanit, puguin despedir l'any com cal.

Durant les campanades actuarà el grup sabadellenc 'Rock&Kids'. El seu repertori és ple de cançons tradicionals versionades al més pur estil rocker i fet de pura energia. Ens interpretaran cançons del seu disc 'Nadal, Navidad, Christmas' per cantar i ballar petits i grans.

També podreu veure el pessebre que estarà instal·lat a la Seu d'Ègara durant aquestes festes. Altres activitats que es podran veure aquests dies a la Seu d'Ègara és el Concert de l'Escolania d'Ègara del proper dimarts 2 de gener a les 18:00 o la lectura dramatitzada i musicada del Poema de Nadal de Josep Ma de Sagarra el dimeces 3 de gener a les 18:00.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Delegació de Cultura del Bisbat de Terrassa i Enfoc Musical amb la col.laboració de l'Ajuntament de Terrassa i la Parròquia de Sant Pere.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 29 December 2017 - 12:18:56 in Varios by Director