Ciutadans (Cs) Terrassa insta a l'alcalde a no precipitar-se amb els pressupostos municipals

鈥 El portaveu del grup municipal aposta per "entaular negociacions amb una base econ貌mica real".

El portaveu de Ciutadans (Cs) Terrassa, Javier Gonz谩lez, ha anunciat que el seu grup municipal rebutjar脿 en comissi贸 la proposta de dictamen sobre els pressupostos municipals perqu猫 "existeixen massa incerteses que impedeixen negociar les prioritats d'inversi贸 que la ciutat necessita". En aquest sentit, ha lamentat que l'alcalde tingui tanta pressa a aprovar els pressupostos "sense tenir certesa dels diners que podr脿 tenir disponible, i sense con猫ixer els acords fonamentals als pressupostos generals de l'Estat".

El dirigent de Cs Terrassa ha manifestat que "el pes del deute municipal generat pels governs del PSC segueix condicionant els comptes", i ha afegit que "no hi ha possibilitat de negociaci贸 pol铆tica, ja que una quarta part dels diners disponibles cal destinar-ho a regularitzacions de despeses de personal; i la resta, uns set milions d'euros, no se sap encara si es podran emprar a la ciutat".

Aix铆 mateix, l'edil de Ciutadans a Terrassa ha expressat que "no estem en contra que la ciutat tingui nous pressupostos, estem a favor d'una negociaci贸 amb una base econ貌mica real. No volem ser c貌mplices d'una proposta que no 茅s realista, ja que aquesta part d'un desig que no es correspon amb la realitat". Finalment, Gonz谩lez ha demanat a l'alcalde que aporti "sentit de la realitat posposant el debat fins que es tingui coneixement dels pressupostos generals de l'Estat".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Wednesday 03 January 2018 - 19:37:25 in Varios by Director