Ciutadans (Cs) Terrassa insta a l'alcalde a no precipitar-se amb els pressupostos municipals

• El portaveu del grup municipal aposta per "entaular negociacions amb una base econòmica real".

El portaveu de Ciutadans (Cs) Terrassa, Javier González, ha anunciat que el seu grup municipal rebutjarà en comissió la proposta de dictamen sobre els pressupostos municipals perquè "existeixen massa incerteses que impedeixen negociar les prioritats d'inversió que la ciutat necessita". En aquest sentit, ha lamentat que l'alcalde tingui tanta pressa a aprovar els pressupostos "sense tenir certesa dels diners que podrà tenir disponible, i sense conèixer els acords fonamentals als pressupostos generals de l'Estat".

El dirigent de Cs Terrassa ha manifestat que "el pes del deute municipal generat pels governs del PSC segueix condicionant els comptes", i ha afegit que "no hi ha possibilitat de negociació política, ja que una quarta part dels diners disponibles cal destinar-ho a regularitzacions de despeses de personal; i la resta, uns set milions d'euros, no se sap encara si es podran emprar a la ciutat".

Així mateix, l'edil de Ciutadans a Terrassa ha expressat que "no estem en contra que la ciutat tingui nous pressupostos, estem a favor d'una negociació amb una base econòmica real. No volem ser còmplices d'una proposta que no és realista, ja que aquesta part d'un desig que no es correspon amb la realitat". Finalment, González ha demanat a l'alcalde que aporti "sentit de la realitat posposant el debat fins que es tingui coneixement dels pressupostos generals de l'Estat".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 03 January 2018 - 19:37:25 in Varios by Director