Serrat reprèn la seva gira i torna als escenaris amb Mediterraneo Da Capo

ES CONFIRMA UNA TERCERA DATA DE FI DE GIRA A BARCELONA EL 21 DE DESEMBRE A L'AUDITORI DEL FÒRUM

ELS CONCERTS DELS DIES 18 I 19 DE DESEMBRE ESTAN EXHAURITS DES DE FA SETMANES


Després d'actuar a Mallorca, Águilas (Múrcia) i Sant Cugat, amb el públic totalment entregat, Joan Manuel Serrat anuncia una nova data a Barcelona el 21 de desembre a l'Auditori del Fòrum

Entrades a la venda el divendres 21 de setembre a jmserrat.com i punts habituals

La gira continua els dies 25 i 26 de setembre a València amb les entrades exhaurides; A Málaga el dia 29 amb entrades encara a la venda i el 30 a Granada amb tot exhaurit.

A la tornada de la seva gira per Amèrica del Sud amb 23 concerts durant els mesos d'octubre i novemrbe-12 dels quals ja són sold-out- Serrat tornarà a Espanya; el dia 12 de desembre estarà al WiZink Center de Madrid (4art concert de la gira a la ciutat), i finalitzarà la gira a la ciutat comtal els dies 18, 19 i 21 de desembre.

"Los recuerdos de infancia, el amor y la nostalgia por lo irrecuperable vertebran el cuerpo angular de su obra. Y es que Serrat ha plasmado los recuerdos de toda una vida en un cancionero sensual que alcanza a público de todas las edades, tal y como recogía este sábado por la noche en el Palacio." Última hora- Mallorca

Les entrades i tota la informació de la gira Mediterraneo Da Capo disponible a la web oficial jmserrat.com

La gira Mediterraneo Da Capo està organitzada per Riff Produccions, Get In, i The Project en acord amb Berry Produccions.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 20 September 2018 - 14:40:19 in Varios by Director