L’Operación Triunfo de Prodis

Prodis dóna visibilitat i reivindica al talent de les persones amb discapacitat intel·lectual organitzant un petit càsting i gala d’Operación Triunfo.

Queden dues setmanes perquè s’acabi un dels concursos més populars de la graella de televisió. A Prodis hi ha molts i moltes fans d’aquest show talent i abans d’acabar han decidit organitzar i realitzar el seu propi concurs.

Aprofitant que ha estat la setmana del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat Intel·lectual, la fundació terrassenca, sempre disposada a fer conèixer el talent de les persones que viuen i treballen allà, ha organitzat un petit càsting i show d’Operación Triunfo. Aquesta activitat, s’ha fet dins d’una setmana on es reivindiquen mesures amb un manifest públic, on Prodis hi està adherit, amb el que es demana no vulnerar els drets d’aquest col·lectiu que prega per una actualització i increment de les tarifes per poder garantir la qualitat d’atenció a les persones, la sostenibilitat dels serveis i les condicions laborals dels professionals.

El Tercer Sector està en un moment d’inflexió, i amb aquesta activitat Prodis ha volgut fer visible el talent i la importància de la seva tasca en la inclusió, normalització i qualitat de vida d’aquestes persones.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 06 December 2018 - 17:19:15 in Varios by Director