El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols anuncia els primers noms del cartell de 2019

Patti Smith, God Save de Queen, Luz Casal i The Human League, són els primers concerts que divendres 21 posarà a la venda el degà dels festivals d’estiu de Catalunya

Patti Smith i The Human League únics concerts a Catalunya


El 57 Festival de la Porta Ferrada ja escalfa motors i anuncia quatre concerts de la seva programació, que com cada any tindrà lloc entre els mesos de juliol i agost. Les quatre actuacions es faran a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, un dels millors escenaris de l’estiu a Catalunya.

29 de juliol, God Save the Queen. La banda tribut de Queen més reconeguda del món tornarà a Porta Ferrada, després del seu èxit aconseguit l’any 2016 al mateix escenari, en un concert on reviurem els hits de la mítica banda de Freddie Mercury.

6 d’agost, Luz Casal. Una de les veus més destacades de l’escena espanyola, vella coneguda del festival, arribarà a Porta Ferrada per presentar el seu darrer treball discogràfic Que corra el aire.

7 d’agost, Patti Smith. La icona femenina del rock oferirà a Sant Feliu l’únic concert a Catalunya dins la seva gira europea 2019, fent un repàs intens a la seva extensa discografia.

14 d’agost, The Human League. La banda britànica, pionera del synth-pop als anys 80, farà un concert exclusiu a Catalunya on està garantida una veritable festa dels 80, amb els seus èxits més reconeguts com Don’t You Want Me.

Entrades a la venda demà divendres 21 de desembre a les 12:00h a portaferrada.cat
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 21 December 2018 - 09:09:23 in Varios by Director