Javier González (Cs): “El PSC pretén defugir la seva responsabilitat en el deficient servei de neteja de Terrassa”

·El portaveu municipal de Ciutadans recorda que malgrat un augment de la pressió fiscal, "la percepció dels ciutadans sobre la brutícia en la via pública és negativa i no ha canviat entre 2015 i 2019"


El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha criticat que l'alcalde, Alfredo Vega (PSC), "pretén defugir la seva responsabilitat en el deficient servei de neteja de la ciutat", González ha recordat que "la percepció dels ciutadans sobre la brutícia en la via pública és negativa i no ha canviat entre 2015 i 2019, tot i que el govern municipal ha augmentat la pressió fiscal". El regidor ha advertit que "la pujada d'impostos hauria d'haver canviat la dinàmica negativa del reciclatge, la neteja dels carrers i la recollida d'escombraries".


Javier González ha recordat que "el setembre passat el govern municipal del PSC va rebre la censura més gran en la seva història amb la reprovació de la seva gestió sobre la neteja", en un ple extraordinari. No obstant això, "l'alcalde segueix sense entendre que la seva obligació és posar damunt de la taula una proposta de millora d'aquest servei que atengui la participació ciutadana i als acords aprovats pels partits de l'oposició", ha subratllat el portaveu de Cs. Segons González, "resulta desolador contemplar com les associacions de veïns han abandonat les reunions de la Taula de Residus", mentre "el PSC manté una postura que impedeix tancar el Pla de Residus i impossibilita la concreció d'acords sobre el contracte-programa amb l'empresa municipal encarregada de la neteja".


En aquest sentit, el responsable de Cs ha advertit que "si el PSC vol acabar el mandat tancant un acord majoritari per al futur de la gestió de la neteja de la ciutat, haurà d'atendre primer els compromisos incomplits amb les entitats que han deixat de confiar en l'equip de govern i amb els partits que van reprovar la seva gestió". A més, González ha reclamat al govern socialista que "sigui responsable i plantegi una proposta realista que satisfaci les demandes de tota la ciutadania".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 06 February 2019 - 22:57:55 in Varios by Director