Marta Pessarrodona tanca la llista electoral de Tot per Terrassa

El candidat, Jordi Ballart, ha proposat que la Biblioteca Central de Terrassa porti el nom de l'escriptora i poeta.

Jordi Ballart ha anunciat avui, en roda de premsa, que Marta Pessarrodona, escriptora, poeta i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2019, ocuparà el darrer lloc de la llista electoral que Tot per Terrassa presentarà a les properes municipals del 26 de maig.

A més, de cara a la propera legislatura ha proposat portar al ple i a la Comissió del Nomenclàtor el canvi de nom de la Bibliotea Central perquè porti el de l'escriptora.

Pessarrodona, que ha acompanyat l'exalcalde a la roda de premsa, ha agraït el gest "que la Biblioteca porti el meu nom ja que també vaig viure molt a prop d'aquí, al carrer Pantà". L'escriptora ha fet broma quan ha dit que "per sort de tothom el número 27 no surt mai". Finalment, ha destacat que a Terrassa encara queda feina per fer i es necessita un alcalde "eficient".

Marta Pessarrodona, nascuda a Terrassa l'any 1941, ha estat guardonada, per la seva trajectòria professional, amb la Creu de Sant Jordi i el Premi Nacional de Cultura. A més, aquest 2019 rebrà el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 04 April 2019 - 15:37:17 in Varios by Director