Tot per Terrassa torna a omplir el Centre Cultura i vol donar la sorpresa el 26M

La formació encapçalada per Jordi Ballart torna a omplir el Centre Cultural en l'acte central de campanya i anuncia que "espera donar la sorpresa" a les eleccions del diumenge 26 de maig. En aquest sentit Ballart ha deixat clar que "seré l'alcalde de tots, no l'alcalde d'un partit".

L'acte central de campanya de Tot per Terrassa ha començat a dos quarts de vuit en un Centre Cultural ple. La música ha donat pas a les intervencions de Núria Marín, Alberto Demomento i Rosa Boladeras que han explicat algunes de les propostes relacionades amb educació i cultura. No obstant, tots tres han coincidit en donar les gràcies al cap de llista per haver-los sumat el projecte de Tot per Terrassa.

Uns minuts abans s'ha presentat el vídeo de campanya que ha aixecat els primers aplaudiments del públic. Un vídeo de menys d'un minut on es destaca un dels principals valors de la formació, i que Ballart l'ha reivindicat uns minuts després, el terrassenquisme.

Cap a dos quarts de nou ha arribat un dels moments àlgids de l'acte, amb la intervenció del cap de llista i exalcalde de la ciutat, Jordi Ballart.

En el seu discurs, on ha explicat unes quantes de les propostes del programa electoral, ha destacat que "l'autobús serà gratuït per aquelles persones que vagin a l'hospital". A més, ha tornat a insistir en la naturalització de les rieres com un dels grans projectes urbanístics de la ciutat i en la recuperació de la policia de barri "que mai s'hauria d'haver tret". Ballart s'ha mostrat convençut que "donarem la sorpresa el 26 de maig i serem la candidatura guanyadora". Un pas imprescindible, segons l'exalcalde, "per demostrar que es pot fer una política diferent, propera, ètica i transparent".

L'acte s'ha tancat amb el públic dret aplaudint les 37 persones que formen part de la llista electoral. Uns candidats i candidates que els ha anat presentant, un per un, el mateix Jordi Ballart.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 14 May 2019 - 23:06:37 in Varios by Director