Javi García: ‘Hem fet una campanya positiva, propera i explicativa. Hem donat la cara a tots els debats i hem trepitjat tots els barris de Terrassa’

Aquest divendres s’acaba la campanya electoral de les municipals que se celebraran el proper diumenge. El cap de campanya del PSC Terrassa ha valorat molt positivament la feina feta i ha destacat que amb el porta a porta ‘hem arribat personalment a més de 15 mil llars de Terrassa’

El Partit Socialista de Terrassa està satisfet de la campanya que ha dut a terme aquests 15 dies. Segons ha explicat el secretari d’organització de la formació i responsable de la campanya, Javier García: «hem fet molta feina, gràcies a la il·lusió i la implicació de la nostra militància que ha estat cada dia al carrer, fes el temps que fes, explicant la nostra proposta a la ciutadania».

Segons García: «el PSC ha fet una campanya positiva, propera i molt explicativa, perquè creiem que el nostre programa d’accions és el millor per a Terrassa. Les mesures que proposem són ambicioses però també realistes, perquè som responsables i tenim voluntat de govern».

El PSC ha estat present a tots els barris de la ciutat «molts mesos abans que comences la campanya, de fet, durant tots aquestes quatre anys, hem estat connectats a la ciutat» ha dit Gracía, que afegeix: «hem parlat amb tothom, amb les associacions, les entitats, els col·lectius… també amb ciutadans i ciutadanes a títol individual. Tenim una clara vocació de servei públic i per això sempre hem estat i serem dialogants, oberts, així és com entenem la política».

Javi García ha lloat la tasca del candidat dels socialistes: «Alfredo Vega és un gran alcalde, que ha sabut sobreposar-se a una situació molt complexa i ha gestionat l’ajuntament molt bé. Ha sabut crear equip i tot i estar en un govern en minoria, ha tingut capacitat d’arribar a consensos, aprovar pressupostos i tirar endavant projectes clau per a la ciutat». Com a candidat, García considera que Vega ha mantingut el mateix tarannà «ha donat sempre la cara, ha participat a tots els debats de ciutat i ha parlat de tot. Altres no ho han fet, i ens sembla increïble que una persona que ha estat alcalde durant 30 mesos en aquesta darrer mandat i que ara és candidat, no s’hagi presentat a cap debat, no hagi rendit comptes amb la ciutadania».

Javi García està orgullós de la feina fet pels socialistes: «també durant la campanya, hem estat una pinya i hem treballat conjuntament amb l’objectiu de fer arribar la nostra proposta a tothom. Hem fet actes grans, han passat per Terrassa polítics socialistes molt destacats, ministres que han donat suport al nostre candidat i han demostrat el seu compromís amb Terrassa» i ha afegit: «hem agraït també molt especialment el suport de Miquel Iceta, primer secretari del PSC i de Pedro Sánchez, president del Govern». García ha destacat les paradetes informatives i també el programa porta a porta «que aquesta vegada ha arribat a més de 15 mil llars».

De cara a diumenge, el PSC Terrassa és optimista, segons García: «creiem que la nostra ciutat és majoritàriament d’esquerres i no independentista.

Esperem que la gent ens torni a donar el seu suport, com ho van fer en les eleccions generals, perquè Terrassa continuï avançant des del progrés, garantint el benestar i la cohesió social. Som els únics que garantim un govern de tothom i per a tothom».
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 24 May 2019 - 17:39:19 in Varios by Director