Javier González (Cs): "No hauria d'estranyar a ningú que Ballart prefereixi un pacte amb els independentistes"

L'alcaldable i actual portaveu del Grup Municipal qualifica la proposta política de l'exalcalde socialista de "populista" i augura "una pujada d'impostos generalitzada"

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Terrassa, Javier González, ha assegurat que "no hauria d'estranyar a ningú que Ballart prefereixi un pacte amb els independentistes", en relació amb el possible acord de govern de l'exalcalde socialista -ara guanyador de les passades eleccions sota les sigles pròpies de Tot per Terrassa- amb ERC. González ha recordat que Jordi Ballart va ser "l'alcalde de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), dels pactes amb CiU i de la complaença amb els separatistes".

Javier González ha acusat Ballart de "tirar-se a la piscina del populisme" i ha definit la seva proposta política d'"allunyada de la dinamització de l'economia i centrada en la despesa". A més, l'alcaldable de Cs ha augurat "una pujada d'impostos generalitzada" a la ciutat sota el govern de l'exalcalde. No obstant això, el portaveu municipal ha afirmat que Ciutadans "continuarà anteposant el seu projecte de dinamització econòmica per a la millora dels serveis públics i la defensa dels drets de tots els ciutadans de Terrassa" enfront de la proposta de l'acord "populista i independentista" entre Tot per Terrassa i ERC.

Finalment, González ha insistit que des de la formació taronja local "continuarem treballant perquè els ciutadans de Terrassa tinguin sempre una opció liberal i progressista, centrada en els problemes dels ciutadans, i no en propostes que van contra l'interès general o a favor de la construcció de repúbliques imaginàries".

Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 30 May 2019 - 16:29:05 in Varios by Director