Ullastrell reuneix aquest cap de setmana divuit propostes de l'òrbita punk

Els caps de cartell del Festival, No Fun At All, que actuaran a l'escenari principal el dissabte 7 de setembre a les 23:50h

La segona edició del TROPICAL RIOT arrenca aquest divendres 6 (22h) amb una jornada prèvia de 3 concerts, preludi del dia central del Festival.

La cita pretén ser una festa del punk-rock amb la intenció de convertir-se en una trobada de referència del gènere. La cervesa artesana de proximitat també tindrà un especial protagonisme.

El Festival ha aconseguit reunir algunes formacions que són icones del punk europeu com els suecs No Fun At All, com a concert únic a Catalunya o els danesos The Movement. També s'ha apostat clarament per grups d'àmbit català com els Eina, deixebles dels mítics Inadaptats i grups del Vallès com Panellet, Violets o Encefálica FM.

Una de les principals novetats és el canvi d'ubicació: Els escenaris Tropical Riot i STP estaran al recinte de la Pista Poliesportiva coberta i del Casal Cultural d'Ullastrell, quedant així la Piscina i l'escenari acústic amb fira de cervesa artesana al mateix carrer.

Durant el matí i migdia, el públic podrà accedir a la piscina municipal on es faran els primers concerts i a les 5 de la tarda es traslladaran a l'escenari principal.

El poble d'Ullastrell disposa de zones d'aparcament que l'organització ha facilitat a través d'un plànol que ha publicat a les xarxes socials. També s'ha informat dels horaris de sortida dels autobusos amb reserva de places procedents de Barcelona i Terrassa, .

Link venda d'entrades: https://entradium.com/events/tropical-riot-2019Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 03 September 2019 - 14:50:49 in Varios by Director