Diego El Cigala,Dido,Alvaro Soler,LP i Rozalén:Noves confirmacions del 8è Festival Jardins Pedralbes

NOVES CONFIRMACIONS DEL
8è FESTIVAL JARDINS PEDRALBES

ENTRADES A LA VENDA
DILLUNS 23 DE DESEMBRE A LES 10H
AL WEB DEL FESTIVAL


DIEGO EL CIGALA
Dimarts 16 de juny


Diego el Cigala presentarà aquest any 2020 "Un homenatge a Mèxic" amb músiques tan conegudes i que van travessar totes les fronteres fa més de 70 anys.
Sempre des del seu flamenc i la seva llatinitat, El Cigala es llança al més gran dels desafiaments, el mestissatge del flamenc amb Mèxic, fusionant el bolero i la ranxera des del seu cant hispànic que no entén de fronteres ni límits.
Després de 12 discs, Diego El Cigala compleix 25 anys de carrera sent l'artista de mestissatge més popular a més de 70 països.
Aquest nou treball de Diego el Cigala veurà la llum en format disc i serà presentat en la vuitena edició del Festival Jardins Pedralbes. Inclourà cançons com Bésame mucho (Consuelo Velazquez), La llorona o Si tu me dices ven (Alfredo Gil).

DIDO
Dimecres 17 de juny


Després de cinc anys de silenci, Dido ha tornat.
Dido Armstrong va fer dos dels àlbums més venuts en la història de les llistes britàniques. No Angel continua sent el debut més venut d'una artista britànica a tot el món. La cantautora va aconseguir més de quaranta milions de vendes d'àlbums al llarg de la seva carrera.
Still On My Mind és només el cinquè àlbum de Dido en 20 anys. I està a l'altura del seu millor treball. "Volia capturar el sentiment que encara tinc en escoltar música", explica. "Només aquesta pressa, com si no necessitessis res més que això". "He viscut una vida que és només música. Escolto melodies al meu cap. La música és comoditat, és emoció, és tot, i sempre és aquí per a mi".

ALVARO SOLER
Divendres 26 de juny


Alvaro Soler va arrencar la seva meteòrica carrera a principis del 2015 des de Berlín on edita el seu primer èxit ‘El mismo sol’ que va arribar a ser nº1 en vendes en tota Europa. El seu videoclip supera els 170 milions de views. Poc després estrena una nova versió del tema al costat de Jennifer López, que entra en les llistes d'iTunes de més de 30 països europeus, arribant a ser una de les cançons més venudes a nivell mundial d'aquest any.
Amb aquesta curta carrera Alvaro Soler ja compta amb més de 45 Discos d'Or i Platí. El seu canal de VEVO supera 1 bilió de reproduccions, acumula més d'1 bilió d'streamings en Spotify i les seves xarxes socials són seguides per més de 3 milions de fans de tot arreu del món.

LP
Dimecres 1 de juliol


La cantautora posa totes les seves cartes sobre la taula cada vegada que fa un disc. La cinquena obra completa de l'artista, titulada Heart To Mouth, destaca com la seva declaració més directa fins avui. Sense filtres, sense censura i sense ximpleries.
Va començar a aplanar el camí per a aquesta carretera amb "Lost On You" del 2017. El seu major èxit fins avui, el tema del títol "Lost On You", va eclipsar a més de 500 milions de streams i es va convertir en platí a Rússia, Polònia, Grècia, Suïssa, Itàlia, França, i més. El total dels vídeos de "Lost On You", "Muddy Waters" i "When We're High" va superar els 280 milions en un any quan Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue i altres van fer els seus elogis.

ROZALÉN
Dissabte 11 de juliol


Reconeguda com una de les principals veus de la nova cançó d'autor en espanyol, Rozalén desembarca en el Festival de Pedralbes per a presentar les seves brillants composicions en directe. ‘Con derecho a…’, ‘Quién me ha visto…’ i ‘Cuando el río suena…’ són els tres discos que ha editat; i amb els quals ha aconseguit dos discos de platí i dos d'or, així com reconeixements tan importants com dues nominacions als Latin Grammy, entre altres.
Al 2020, l'artista entrarà a l'estudi per a registrar el seu nou disc, del qual segur escoltarem algun avanç en directe. Al costat de les novetats, sonaran èxits com a ‘Girasoles’, ‘La Puerta Violeta’ o ‘Ochenta veces’, cançó amb la qual es va donar a conèixer.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Saturday 21 December 2019 - 16:43:50 in Varios by Director