Joan Manuel Serrat,Judit Neddermann i l´orfeó de dones del Palau de la Música Catalana,convitats de luxe al concert de Noa

La cantant israeliana Noa arribarà el 7 de març al Palau de la Música Catalana, en el marc de festival Guitar Bcn 2020, per celebrar els seus 30 anys de carrera: una extensa trajectòria plena d'èxits que bascula entre la cançó tradicional, el jazz, la música clàssica i l'essència mediterrània.

En aquesta especial ocasió, l'artista de Tel Aviv anuncia que comptarà amb tres convidats excepcionals. Joan Manuel Serrat, mestre de mestres i una de les figures més universals de la nostra música, no faltarà a la cita amb tot el valor que afegeix un referent històric de la seva categoria. De la mateixa manera, Judit Neddermann, estrella en alça de l'escena catalana, aportarà la seva sensibilitat i frescor en una clara aposta pels joves talents. Finalment, el torrent vocal de l'Orfeó de Dones del Palau de la Música Catalana tanca aquest capítol de convidats, amb un acostament a les sonoritats més tradicionals.

En definitiva, tres formes diferents d'entendre la música que es fusionaran a través de les cançons de Noa, a la que promet ser una nit històrica.

Informació i venda d'entrades a www.guitarbcn.com
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 11 February 2020 - 16:33:24 in Varios by Director