Denunciades 86 persones per incompliment del Decret d’Alarma

La Policia Municipal de Terrassa continua treballant per garantir el compliment de les mesures adoptades amb l’entrada en vigor de l’estat d’alarma

La Policia Municipal va denunciar ahir dimecres a 86 persones per comportaments contraris a les indicacions del Reial Decret de declaració de l’Estat d’Alarma en diverses actuacions realitzades a la ciutat.

D’aquesta xifra, un total de 59 persones van ser denunciades arreu de la ciutat, per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma per estar passejant per la via pública sense causa que justifiqués la seva presència, o bé per estar a la via pública assegudes en bancs, reunides a les places o jugant a futbol.

Fins a cinc persones més van ser denunciades per estar passejant per la zona boscosa del terme municipal de Terrassa, a l’Anella Verda, al voltant de la Torre Mossèn Homs i la zona de Torrebonica.

Unes altres vuit persones van ser denunciades en diverses actuacions policials per circular més d’una persona en un vehicle, sense causa justificada, incomplint així el Decret d’Estat d’Alarma.

En un control policial rutinari de vehicles al carrer del Pare Alegre, cinc conductors van ser identificats i posteriorment denunciats per trobar-se a la via pública sense cap motiu justificat.

Una persona va ser denunciada igualment per fer esport amb bicicleta per la via pública. I també es van detectar dues persones més fent esport, que en veure a la dotació policial van marxar del lloc.

Dues persones més van ser denunciades en ser detectades per la Policia Municipal consumint estupefaents a la via pública, així com també per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma.

Un altra persona va ser denunciada quan una dotació de la Policia Municipal va detectar a l’interior d’un centre educatiu un grup de joves, que en adonar-se de la presencia policial va fugir corrent sense obeir les indicacions dels agents. Els agents van poder aturar a un d’ells al carrer del Pedrell, a les 22 h, que va ser denunciat per incompliment del decret d’alarma.

La Policia Municipal va denunciar a una persona, a les 22 h, a l’avinguda de l’Abat Marcet, per manipular un telèfon mòbil a l’interior del seu vehicle quan estava aturat a un semàfor, sent denunciada per aquesta infracció. Igualment, en comprovar els agents el motiu pel qual es trobava a la via pública, va quedar també denunciat per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma.

Agents de la Policia Municipal van detectar a l’avinguda del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer d’Ègara, a les 22.12 h, a una persona amb una forta olor a marihuana i, en l’escorcoll, se li van intervenir 35’8 g de marihuana en una bossa. Es van confeccionar diligències policials i també va quedar denunciat per incompliment del Reial Decret d’Estat d’Alarma.

La Policia Municipal va denunciar a tres persones en actuacions a dos establiments. Una de les denuncies es van produir en un establiment de l’avinguda de l’Abat Marcet, a les 11.40 h, que va tancar les portes en ser informat el responsable. El segon establiment, ubicat al carrer de Sant Damià, que a les 13.05 h es trobava aparentment tancat, tenia un accés obert i en el seu interior hi havia dues persones, les quals van quedar denunciades per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma. Els agents van tancar la porta d’accés.

D’altra banda, agents de la Policia Municipal van informar a cinc persones que passejaven gossos a la via pública que havien de mantenir les mesures de seguretat dictades pel Decret d’Estat d’Alarma, ja que no ho estaven fent.

Finalment, una patrulla de la Policia Municipal va haver de fer ús del sistema de comunicació per l’altaveu al carrer del Tibidabo, a les 12.25 h, perquè hi havia nombroses persones, per fer marxar a la gent.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 19 March 2020 - 16:28:58 in Varios by Director