Terrassa, Rubí i Castellbisbal demanen un hospital de campanya al pavelló de Can Jofresa i un centre sanitari d’emergència al pavelló de la Llana

Els dos equipaments podrien donar assistència a tota l’àrea d’influència on dona servei l’Hospital de Terrassa

Els ajuntaments de Terrassa, Rubí i Castellbisbal han decidit de comú acord sol·licitar que s’estableixi un hospital de campanya al pavelló del poliesportiu de Can Jofresa (Terrassa), i un centre d’atenció sanitària d’emergència per a persones malaltes amb símptomes lleus al pavelló poliesportiu de la Llana (Rubí). Aquests dos equipaments podrien donar assistència a tota l’àrea d’influència on dona servei l’Hospital de Terrassa i estarien a disposició de les autoritats sanitàries.
A la vista de l’evolució de la situació i de les perspectives per als propers dies i setmanes, aquesta és una solució que aporta solidesa a la xarxa d’equipaments i infraestructures d’emergència, basada en la cooperació entre els ajuntaments de Terrassa, Rubí i Castellbisbal i en optimitzar els recursos disponibles.
Els darrers dies s’ha portat a terme una tasca de preparació d’aquests equipaments esportius per tal de garantir que pugui assumir una funció tan essencial com alleugerir el sistema sanitari i assistencial en moments en els quals inevitablement cal establir diferents nivells de prioritats.
Els ajuntaments posen a disposició d’aquests centres els serveis i recursos que siguin necessaris per garantir el seu funcionament, així com les condicions sanitàries que corresponguin en l’actual situació d’emergència/alarma.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 27 March 2020 - 20:42:42 in Varios by Director