Denunciades 30 persones per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma

La Policia Municipal de Terrassa treballa per garantir el compliment de les mesures adoptades amb l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma per la COVID-19

La Policia Municipal ha denunciat a 30 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en diverses actuacions desenvolupades al llarg del dia d’ahir i d’aquesta matinada. D’aquestes, 11 persones van ser denunciades per no poder justificar el motiu de trobar-se a la via pública davant dels agents.

Fins a 13 persones més van ser denunciades per anar en grup o en bicicleta per la via publica, sense poder justificar el motiu del desplaçament, en les actuacions que a continuació es detallen: Una dotació de la Policia Municipal va denunciar a dues persones, a les 19 h, al carrer del Ferrocarril. A les 17.28 h, tres persones més van ser denunciades per anar en grup al carrer de Volta. A les 17.56 h, al carrer d’Almeria, una persona més va ser denunciada per anar en bicicleta i intentar fugir en veure la presència policial, sent perseguit i aturat. Una altra persona va ser denunciada al carrer de Fàtima, a les 20.30 h, per no poder justificar el motiu de trobar-se al carrer. Un altre individu va ser denunciat al carrer de Pau Marsal, a les
21.15 h. Quan els agents li van preguntar va intentar fugir corrent, tot i que va ser
aturat. A les 19 h, al carrer de l’Autonomia, una patrulla de la Policia Municipal va
observar en un portal a dues persones que consumien begudes alcohòliques, que van ser igualment denunciades. A les 21.30 h, una dotació policial va localitzar a la zona boscosa de Can Montllor tres individus que consumien substàncies estupefaents. Quan la dotació policial es va apropar a ells, malgrat llençar les substàncies, van quedar identificats i denunciats.

D’altra banda, una dotació policial va realitzar ahir un seguiment al carrer de Sant Cosme, a les 13.15 h, per comprovar els avisos de reunions habituals de diverses persones a la porta d’un establiment, incomplint les mesures sanitàries del Decret d’Estat d’Alarma. Els agents van informar que aquestes persones havien entrat a l’interior de l’establiment en adonar-se de la seva presència. Un cop a l’establiment,la dotació va denunciar a una persona per incompliment del Decret.

Una trucada del servei del 112 va comunicar a la Policia Municipal que un individu podria estar causant inseguretat a l’aparcament d’un establiment de l’avinguda del Vint-i-dos de Juliol. La patrulla que va acudir al lloc va denunciar a l’individu per incompliment de la instrucció.

La trucada d’una dotació de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) va comunicar, a les 19.18 h, que a la zona de la Torre Mossèn Homs hi havia un individu incomplint el Decret d’Estat d’Alarma. Una dotació policial va acudir al lloc i li va aixecar acta de denúncia per incompliment d’instruccions.

A les 16 h, un particular va informar la Policia Municipal de la presència d’una persona a la plaça de les Magnòlies. Un cop al lloc, aquesta persona no va poder justificar el motiu de la seva presència a la via pública, quedant denunciat.

A les 17.55 h, la trucada d’un particular va avisar que havia vist dues persones reunides al parc de la Desinfecció, al carrer de Calderón de la Barca. La dotació policial que va acudir al lloc va informar que aquestes persones havien saltat la tanca del parc. En identificar als dos individus, els agents van comprovar que un d’ells tenia dos requeriments judicials pendents. Tots dos van quedar denunciats també per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 03 April 2020 - 14:38:37 in Varios by Director