El PSC veu la remodelació del Govern Municipal com una mostra de falta de lideratge i de projecte de ciutat

El Grup Municipal Socialista valora la remodelació del Govern Municipal com una mostra més d’incapacitat de Tot per Terrassa de gestionar i governar la ciutat. Per al PSC, el pes de l’equip de govern queda en mans d’ERC, qui ostenta tot el poder de l’executiu, un aspecte que «tothom sabia però que ara esdevé oficial». Els socialistes afirmen que mentre ERC es queda governant i gestionant el dia a dia, l’Alcalde i els regidors de TxT queden lliures per a la seva permanent campanya electoral. «És la forma populista de fer política de Ballart i el seu equip, sortir al carrer a fer-se fotos i fer campanya, però la feina que comporta governar una ciutat com Terrassa la deixa pels altres», afirma Alfredo Vega, Primer Secretari del PSC local.

Per a Vega, «Ballart s’ha vist obligat a prendre aquesta decisió davant la incapacitat evidenciada pel seu equip de gestionar un ajuntament tan gran com el de Terrassa». El líder dels socialistes ho afirma: «Fa un any i mig que ho veiem, a les Comissions Informatives i a les reunions del Ple de l’Ajuntament. Estem davant d’un govern municipal que no està preparat per governar la ciutat. L’Ajuntament el sosté la gran professionalitat dels tècnics municipals, però no hi ha cap impuls polític».

El PSC critica que malgrat l’Alcalde justifica aquests canvis per l’adopció de noves estratègies i objectius per fer front a la crisi de la COVID-19, el programa del govern és el mateix que a l’inici de mandat. «Ningú sap quina és aquesta nova estratègia i quins són els nous objectius, i això és la mostra de la falta de projecte de TxT i ERC», sentencia Vega.

Els socialistes també lamenten que l’Alcalde continuï sense assumir cap àrea de gestió directa: «Malgrat estem enmig d’una greu crisi i Ballart és el polític amb més experiència de l’Ajuntament, ja que fa més de 15 anys que és membre del Consistori, no és capaç d’assumir cap competència municipal de forma directa, i continua lliure per sortir al carrer a fer la seva campanya electoral personalista». El PSC creu que aquesta forma de governar Terrassa de TxT i ERC perjudica greument a la ciutat i que ara mateix cal un govern amb un projecte clar de reconstrucció, amb idees potents per dur-lo a terme, i amb persones al front que tinguin capacitat per fer-ho, «cosa que al Govern municipal actual no hi trobem», conclou Vega.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 05 November 2020 - 15:49:18 in Varios by Director