Salat, el nou festival d'humor de Sant Feliu de Guíxols, en el marc del Porta Ferrada, tanca amb èxit la seva primera edició amb més de 5.000 espectadors

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a diferents espais de Sant Feliu de Guíxols la primera edició del Salat, un festival d'humor amb caps de cartell com la Martita de Graná, Carles Sans o Santiago Segura.

Durant tres dies consecutius han estat més de 5.000 els espectadors que han vingut a riure amb la programació del festival.

"Estem molt contents d'haver assolit 5.000 espectadors en aquesta primera edició. A més, el fet que la majoria de les activitats i espectacles s'hagin desenvolupat a l'aire lliure, amb seients preassignats i distància social ens ha permès gaudir del festival amb totes les garanties sanitàries", comenta Joan Roselló, de TheProject, organitzadors del Festival.

Per la seva banda, l'Anna Portomeñe, directora artística del Festival, ha declarat "Estem molt contents dels resultats. Els espectadors han pogut gaudir, riure i desconnectar sentint-se segurs en un espai on tots els protocols de sanitat estaven cuidats al detall; i els artistes que han participat ja ens han fet saber que volen repetir en pròximes edicions. Volem que El Salat es converteixi en un Festival de referència tant per espectadors com per humoristes que vulguin ser-hi en futures edicions".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 14 July 2021 - 10:35:47 in Varios by Director