Antonio Orozco,primer artista en exhaurir les entrades per al seu concert al Festival Jardins Terramar de Sitges

L’ARTISTA ACTUARÀ A L’ESCENARI DEL FESTIVAL PER PRIMER COP EL 9 D’AGOST, UNA CITA DAVANT DEL SEU PÚBLIC PER PRESENTAR EN DIRECTE EL SEU NOU “AVIÓNICA”

DEL 29 DE JULIOL AL 13 D’AGOST, EL FESTIVAL JARDINS TERRAMAR PROGRAMARÀ UN TOTAL DE 15 CONCERTS AMB UN 50% DE L’AFORAMENT, SEGUINT TOTES LES INDICACIONS DE LES RESOLUCIONS ESTABLERTES EN ESDEVENIMENTS CULTURALS I MUSICALS A L’ARE LLIURE EN FORMAT AUDITORI.

EL CARTELL DEL FESTIVAL L’OBRE MANEL QUE ACTUARÀ EL 29 DE JULIOL EN EL CONCERT INAUGURAL, I EL COMPLETEN FANGORIA, ROSARIO, GOD SAVE THE QUEEN, EL BARRIO, SÍLVIA PÉREZ CRUZ, ARA MALIKIAN, AMARAL, SOPA DE CABRA, MÓNICA NARANJO, SERGIO DALMA, LOS SECRETOS, LA CASA AZUL, LA OREJA DE VAN GOGH, A MÉS D’ANTONIO OROZCO.

ENTRADES DISPONIBLES PER A LA RESTA DE CONCERTS AL WEB OFICIAL DEL FESTIVAL WWW.FESTIVALJARDINSTERRAMAR.COMUn més abans de la data del seu concert, previst pel dia 9 d’agost, a l’escenari de l’auditori del Festival Jardins de Terramar, Antonio Orozco s’ha convertit en el primer artista en exhaurir totes les entrades d’aquesta quarta edició del certamen. Probablement, el de Sitges, serà un dels concerts més especials del més de 40 concerts d’Aviónica Tour que l’artista oferirà arreu de la geografia espanyola pels vincles personals que l’uneixen amb la població costanera catalana.Últimes entrades per a un bon nombre de concertsMolt probablement en el decurs dels pròxims dies l’organització del Festival Jardins Terramar de Sitges estarà en disposició d’anunciar nous “sold out” gràcies al bon ritme de venda d’entrades que en els darrers dies està experimentant la web oficial del certamen. Entre els concerts que comencen a estar a punt d’exhaurir les seves localitats destaquen Fangoria (30 juliol), God Save The Queen (1 d’agost) i Sopa de Cabra (6 d’agost). El codirector del festival, Joan Ramon Rodríguez, explica que “hem entrat en les setmanes prèvies al festival, els dies que tal com ha passat en edicions anteriors, el nostre públic pren la decisió final de compra”. Enguany, degut a les mesures de prevenció i seguretat adoptades per l’organització, l’aforament veurà reduïda la seva capacitat en un 50% respecte a edicions anteriors.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 12 July 2021 - 12:46:07 in Varios by Director