Bones sensacions en la primera edició organitzada per BR Music Live del Festival de Música de Cambrils

Aquest dissabte 14 d'agost va finalitzar el Festival Internacional de Música de Cambrils 2021. Les bandes encarregades de posar-hi el punt final van ser ABBA. The New Experience, que va actuar dijous 12, amb les entrades exhaurides; el popular pianista Richard Clayderman, divendres, acompanyat d'un conjunt de corda de l'Orquestra de la Universitat Rovira i Virgili i, finalment, l'Orquestra Simfònica del Vallès, que va oferir el seu concert De pel·lícula: un espectacle musical i audiovisual, amb la interpretació d'algunes de les millors bandes sonores del cinema i la participació dels dobladors Luis Posada i Jordi Brau, que van posar veu a molts dels personatges en escena.

Bona rebuda per part del públic
Malgrat la situació sanitària i les restriccions derivades, la 46a edició del FIM Cambrils –la primera gestionada per la promotora BR Music Live– ha finalitzat tot deixant un bon gust de boca, tant a públic com organització. El director del festival, Gregorio Vergara, reconeix que “ha estat una edició difícil. Els canvis de normativa, el toc de queda, l'obligatorietat del públic assegut i altres limitacions han dissuadit, en alguns casos, l'assistència als espectacles. Tot i això, tothom ha gaudit molt dels concerts”.

Br Music Live ja treballa en l'organització de l'edició 47a, que se celebrarà l'estiu vinent. De cara al novembre, es preveu que ja s'hauran formalitzat acords amb tres o quatre bandes i que per Nadal sortiran a la venda algunes entrades.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 18 August 2021 - 10:14:21 in Varios by Director