La Cubana rebrà el Premi Honorífic dels Premis Ateneus 2021

La gala de lliurament dels Premis tindrà lloc el 21 de desembre al Circ Històric Raluy

La companyia LA CUBANA rebrà el Premi Honorífic dels PREMIS ATENEUS 2021 en reconeixement a la seva exitosa carrera,el decurs de la gala que tindrà lloc el proper 21 de desembre a la carpa del Circ Històric Raluy, al Moll de la Fusta de Barcelona.

El Premi Honorífic és una novetat d’aquesta 32ª edició dels premis i neix amb l’objectiu de donar valor a entitats, institucions o persones relacionades d’alguna manera amb el món ateneístic que han destacat en la seva tasca en l’àmbit cívic, cultural o artístic del nostre país.

Per a aquest primer guardó, s’ha escollit a LA CUBANA per ser una companyia de prestigi i alhora molt popular que enguany celebra els seus 40 + 1 anys, una llarga i exitosa carrera que va tenir els seus orígens, abans que es digués La Cubana, a l’ateneu Casino Prado Suburense de Sitges, quan era una companyia de teatre amateur. Durant aquests 40 anys han fet teatre al carrer, saraus, televisió i han passejat els seus espectacles per més de 200 teatres de tota Espanya i alguns de l'estranger. En total, han realitzat més de 12.000 representacions teatrals i els han vist més de 5 milions d'espectadors.

Una altra novetat d’enguany és el format de la gala dels Premis, ja que l’acte serà presentat pel mestre de cerimònies del Circ Històric Raluy i comptarà amb les actuacions d’alguns dels números més emblemàtics d’aquest llegendari circ.

Fundats l’any 1989 per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), els PREMIS ATENEUS reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

En aquesta 32ª edició dels Premis, s’han presentat prop d’un centenar de candidatures d’un total de 65 entitats en les cinc categories: el Premi a la Comunicació Associativa, el Premi a la Creativitat Artística, el Premi Jove, Proposa!, el Premi al Treball en Xarxa i el Premi al Foment de la Participació, aquest darrer adreçat a entitats sense ànim de lucre externes a la Federació que hagin fomentat la participació mitjançant la programació i l’organització d’actes culturals i festius d’arrel.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 25 November 2021 - 09:38:02 in Varios by Director