Bely Basarte, nova artista confirmada al Suite Festival 2023

L'artista creadora de cançons honestes, Bely Basarte, actuarà el 14 d'octubre a la Sala Apol·lo de Barcelona. La cantant, s'uneix a Ara Malikian, Arde Bogotá, Luz Casal i Cepeda com a artistes confirmats en el nou Suite Festival 2023. Les entrades per a tots els concerts ja estan a la venda a la pàgina web oficial del festival (suitefestival.com), excepte les del concert d'Arde Bogotá que estarán disponibles demà a les 12h.

El Suite Festival, organitzat per Clipper’s Live, tornarà el 2023 amb un nou concepte i una imatge totalment renovada, ampliant els gèneres musicals i oferint un cartell eclèctic compost per artistes nacionals i internacionals de primer nivell. A més, el festival s'estendrà, arribant a les principals sales de concerts de Barcelona, així com a altres ciutats de Catalunya.

Bely Basarte a la Sala Apolo

Amb cançons honestes i influències punk, rock i r&b, Bely Basarte ha aconseguit una carrera musical consolidada i un públic fidel a Espanya i Llatinoamèrica. L'artista encara el 2023 amb els preparatius de la seva nova gira “Bomba de Humo Tour” amb la qual presentarà noves cançons, amb un nou so, però amb la mateixa essència que compon el pop policromàtic de Bely Basarte.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 31 January 2023 - 17:18:55 in Varios by Director