L'Ajuntament inicia les obres d'adequació de la zona de petanca, jocs biosaludables i aparcament de Can Boada del Pi

Aquesta setmana han començat els treballs i està previst que durin mig any

Avui dilluns s'han iniciat les obres d'adequació de la zona de petanca, jocs biosaludables i aparcament de Can Boada del Pi, al Districte 5. El projecte recull una reivindicació veïnal històrica i hi dona resposta, ja que s'ha treballat i consensuat amb el teixit social i les entitats del barri. Així, es preveu la millora de l'espai i la remodelació i adequació del solar on actualment hi ha unes pistes de petanca, uns jocs biosaludables, unes porteries i un aparcament provisional.

Els treballs previstos contemplen la formació de noves pistes de petanca delimitades amb una tanca de 2 metres d'alçada i amb accés des de la zona dels jocs biosaludables. D'altra banda, es preveu la instal·lació d'una boca de reg i de dues noves columnes d'enllumenat i per últim, es durà a terme el desplaçament dels elements biosaludables i de la font existent. A més, el projecte de millora de l'espai preveu l'enjardinament de nous talussos i l'eliminació dels arbres afectats per malures, que es restituiran per uns arbres nous d'una especie més resistent, dotant així l'espai de verd.

D'altra banda, el Consistori instal·larà dos mòduls prefabricats d'uns 28m2 cadascun per a l'ús de l'associació de la petanca i per a la Colla Drac i Bruixes de Can Boada, respectivament, perquè puguin desenvolupar les seves activitats en millors condicions.

Al llarg d'aquests mesos, l'Ajuntament també durà a terme algunes tasques de millora a la plaça. Així, s'ha dissenyat l'adequació de l'espai on s'ubiquen els jocs biosaludables i de la zona de porteries. A més, es preveu la instal·lació d'un nou àmbit amb elements de calistènia i d'un frontal esportiu.

Pel que fa a la zona d'estacionament de vehicles, es duran tasques de millora a l'espai actual on s'instal·laran projectors nous en les columnes de llum existents, es posaran pilones de fusta per delimitar la zona i es col·locarà un paviment granular per millorar el sòl i fer-lo més accessible.

Es preveu que la durada d'execució de les obres sigui de sis mesos, el pressupost dels treballs és de 202.331,28 euros i l'empresa adjudicatària és TEBANCAT, SL. Mentre s'efectuïn els treballs, hi haurà algunes afectacions ja que serà necessari ocupar una part de l'aparcament actual per a poder situar en aquest espai elements de logística i materials de construcció.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 15 January 2024 - 17:41:21 in Varios by Director