Entrevista a Mabel Flores al programa Adolescència: Una artista que desafia els límits del pop

Amants de la música i seguidors de la Mabel Flores, prepareu-vos per a una experiència única! Aquest divendres 19 de gener, tenim el privilegi de submergir-nos en la ment i el cor d'una de les artistes més destacades de l'escena actual: Mabel Flores, la talentosa cantant de pop que ha portat el mestissatge barceloní i la cançó d'autor a un nou paradigma.


QUI ÉS MABEL FLORES?

Mabel Flores és molt més que una artista de pop; és una força revolucionària que ha definit la seva carrera amb missatges virals, llibertaris i empoderats. Amb el seu últim àlbum, 'Meraki' (2021), va consolidar el seu projecte en solitari i va presentar un nou senzill anomenat ‘Estimo la nit’. Aquesta cançó es va convertir en l'himne-manifest de les festes majors del Consell Comarcal de Bages, dins del programa per a la prevenció d'agressions sexistes en espais d'oci.

L'artista de Terrassa també ens va presentar ‘De ti’, una captivadora cançó que manté el seu estil pop-urbà tropical amb un to seductor i íntim. La seva estètica sonora renovada es manté fidel a l'essència i al discurs que la defineixen.


QUÈ ENS PORTA MABEL FLORES AL 2024?

Aquest any, Mabel Flores comença amb el segon avançament del seu nou disc: ‘Estic prou bé’. Aquesta cançó inèdita i personal explora la muntanya russa emocional de qui empren projectes i reptes, centrant-se en la relació que manté amb la música. 'Estic prou bé' parla de la necessitat de trobar un equilibri sa entre els desafiaments i la pressió diària, celebrant els èxits i lluitant per la pròpia veritat.

En aquest homenatge a les persones incansables, Mabel fusiona pop amb matisos afro-llatins, una electrònica cada vegada més present, sintetitzadors i melodies perfectament harmonitzades. El ritme és ballable i enèrgic, però sempre mantenint la mirada crítica i personal que caracteritza les composicions de la cantant del Vallès.


MABEL FLORES: UNA ENERGIA IMPARABLE

Amb 'Estic prou bé', Mabel Flores comença l'any amb una energia imparable, lluitant per la música com a somni i consolidant-se com una artista imprescindible a la nostra escena musical. No us perdeu aquesta entrevista exclusiva que revelarà els secrets darrere de la seva música i el viatge emocional que inspira el seu nou tema.

Prepareu-vos per submergir-vos a la màgia musical de Mabel Flores aquest divendres 19 de gener de 17:30h a 20:00h! No us perdeu l'entrevista que canviarà la forma com percebem el pop i la valenta trajectòria d'aquesta artista excepcional.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Sunday 17 September 2023 - 13:27:01 in Varios by Director