Alvert presenta el seu disc "CORS" a Adolescència

Divendres tenim l'oportunitat de parlar amb Alvert, un talentós cantant de Mataró que està conquerint el món de la música amb el seu esperat àlbum debut, 'CORS'. Després de dotze anys immers en la dansa urbana i tres anys creant les seves pròpies composicions, Alvert comparteix amb nosaltres la seva passió per la música i la seva evolució artística des de les seves arrels fins al seu èxit actual.


Qui és Alvert?

L'Alvert ha explorat diverses formes d'expressió artística, des de la dansa urbana fins al teatre, la fotografia, la pintura i fins i tot el tatuatge. No obstant això, la música ha estat la seva constant, i després de dotze anys de formació en dansa urbana, ara presenta el seu àlbum de debut amb el segell Delirics després de destacar en el Talent Show de TV3: Eufòria.

Què ofereix 'CORS'?


L'àlbum 'CORS' de l'Alvert ofereix una varietat musical única, amb influències que van des del rock psicodèlic/progressiu fins al jazz, blues, Hip Hop dels noranta i l'indie-pop català actual. Amb èxits com 'CREMA CATALANA' i 'LA TEVA OLOR', Alvert ens transporta a un món de melodies modernes i trencadores, explorant temes com l'amor, la ruptura, l'autoestima i l'amor a l'amistat.


L'avançament del disc, 'CORS', presenta una col·laboració amb la Cooba i explora la fase final d'una ruptura amorosa. Aquest tema parla de venjança, autoestima i l'amor d'amistat, tot amb un estil influït pel reggaeton del 2010 i amb referències a artistes com Luna Ki, Bad Gyal i La Zowi. És un cant a l'empoderament i a la superació personal.


Una oda als 8 amors:

El disc 'CORS' és una col·lecció de vuit amors que Alvert ha viscut i volgut plasmar en la seva música. Des de l'amor a la música fins a l'amor propi, l'àlbum és una expressió sincera de les diverses facetes del cantant de Mataró. Amb referents com Bad Gyal, Lola Índigo i la nova onada urbana catalana, 'CORS' busca transportar l'oient a un món de colors, fantasia i crítica paròdica al "fast food" musical actual.


Amb 'CORS', Alvert presenta un àlbum informal, divertit i ric en diversitat musical. Amb la seva capacitat d'ignorar els temes seriosos de l'actualitat i simplement centrar-se en divertir-se, enamorar-se i jugar amb la vida, Alvert ha creat una obra que promet convertir-se en el disc que estàvem esperant aquest 2024. No deixeu de seguir la seva carrera, ja que sens dubte continuarem sent testimonis de molts més èxits per a aquest jove talent de la música catalana.


Recorda de marcar el teu calendari: aquest divendres 26 a les 7 de la tarda, Alvert ens convidarà a un viatge musical inoblidable presentant el seu nou àlbum 'CORS' al programa Adolescència de Radio Star Terrassa. No et perdis aquesta oportunitat de descobrir els secrets darrere de les seves cançons i sentir la seva energia contagiosa. Amb Sergi Marzà com a amfitrió i les col·laboracions de Cesc Camanyes i Aleix Gutiérrez, promet ser una tarda plena de sorpreses i bona música. Estigueu sintonitzats, al 100.5FM, i preparats per a una experiència única amb Alvert.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 25 September 2023 - 21:18:24 in Varios by Director