Angus & Julia Stone s'incorporen a la programació del Guitar BCN 24

Els germans Angus & Julia Stone tornen a Espanya amb la gira Living Room Sessions, que arribarà el 14 de maig al Palau de la Música Catalana dins del festival Guitar Bcn.

En aquest nou tour, els australians presentaran el seu nou treball Cape Forestier, una col·lecció de cançons amb sentiment que comparteixen el so del seu viatge extraordinari conjunt. “Fer música sempre ha estat força senzill per a nosaltres... És simple, és una cosa que hem de fer”.

Junts com a artistes, productors i compositors, Angus & Julia Stone formen les dues meitats d'una proposta que revela un amor pur i genuí per la música, amb un gran talent per explicar belles històries. Històries que els han portat per tot el món, sorprenentment commovedores i amb caràcter propi.

La gira Living Room Sessions promet una experiència única i bella, mostrant l'evolució del duet des dels primers àlbums A Book Like This i Down The Way fins al seu àlbum homònim produït per Rick Rubin, passant per l'hipnòtic Snow, i tornant al present amb temes del nou disc. Una barreja fascinant d'emocions, des del dolor fins a l'alegria, mentre Angus i Julia Stone ofereixen una actuació commovedora plena de records i música atemporal.

Entrades a la venda el divendres, 9 de gener a guitarbcn
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 05 February 2024 - 18:54:42 in Varios by Director