Ludovico Einaudi,Hauser,Sopa de Cabra o Ana Mena entre les primeres confirmacions de la 7ª edició del Festival Terramar Caixabank

SOPA DE CABRA PRESENTANT LA NOVA GIRA “ÀNIMA”, ANA MENA AMB “BELLODRAMA TOUR”, ELS CONCERTS DELS ANTÒNIA FONT, CAMELA I GOD SAVE THE QUEEN, COMPLETEN LES PRIMERES CONFIRMACIONS DE LA 7a EDICIÓ DEL FESTIVAL, QUE TINDRÀ LLOC DEL 24 DE JULIOL AL 9 D’AGOST.

ENTRADES A LA VENDA A PARTIR D’AQUEST DIVENDRES 9 DE FEBRER, DES DE LES 10 H DEL MATÍ, AL WEB OFICIAL FESTIVALJARDINSTERRAMAR.COM


La promotora catalana Terra Music & Events SL, organitzadora del Festival Terramar Caixabank de Sitges, anuncia els primers noms del cartell de la seva setena edició, que tindrà lloc del 24 de juliol al 9 d’agost. El concert inaugural anirà a càrrec del prestigiós pianista i compositor italià Ludovico Einaudi, en la seva única actuació aquest estiu a Catalunya. Einaudi és l’artista de música clàssica amb major quantitat de “streams” de la història, creador de bandes sonores de pel·lícules, programes de televisió, anuncis i composicions per a piano, contribuint al seu reconeixement internacional temes tant virals com el seu “Experience”. Sopa de Cabra, la banda catalana, actuarà el 27 de juliol amb els seus grans èxits i nous temes del seu pròxim treball titulat “Ànima”. Una altra de les grans cites de l’edició d’enguany arribarà l’1 d’agost amb l’actuació del virtuós violoncel·lista internacional Hauser, cofundador de 2Cellos, en l’únic recital a escenaris catalans aquest estiu amb la seva primera gira mundial en solitari "Rebel with a Cello".

A més de Ludovico Einaudi, Sopa de Cabra i Hauser, l’organització del Terramar Caixabank desvela també entre els primers artistes de la setena edició a Ana Mena, una de les veus pop del moment, que actuarà el 6 d’agost, amb la seva gira “Bellodrama Tour”; el grup Camela, màxims exponents del techno-rumba, també passaran pel festival el 7 d’agost amb la seva gira “30 años de éxitos”; i God Save The Queen, considerada la millor banda tribut del món, reviurà el seu particular idil·li amb el públic del festival, el 8 d’agost. Els Antònia Font, confirmats fa unes setmanes enrere, clouran el 9 d’agost aquesta nova edició del festival, portant fins a Sitges una de les dates exclusives del seu retorn als escenaris. En les properes setmanes, s’anunciaran les noves incorporacions de concerts que completaran el cartell final.

CAIXABANK REFORÇA EL VINCLE AMB EL FESTIVAL TERRAMAR

La setena edició del Festival Jardins Terramar de Sitges compta amb el suport principal de CaixaBank com a partner estratègic, que a més aquest any reforça la seva vinculació amb el Festival. L’entitat, reafirma a través de ‘MusicXperience’, el suport a la música i el compromís com a entitat amb els territoris on és present per promoure l’activitat cultural, dinamitzar l’economia i generar un impacte positiu. S’impulsa sota aquest paraigües una amplia agenda d’iniciatives musicals emmarcades en el seu programa ‘Xperience CaixaBank’, que ofereix continguts i experiències memorables en els àmbits de la cultura, l’esport, la gastronomia i la música.

L’EDICIÓ 2023 EL FESTIVAL ORGANITZAT PER LA PROMOTORA CATALANA TERRA MUSIC & EVENTS VA OBTENIR UN IMPACTE ECONÒMIC DE MÉS DE 8 MILIONS D’EUROS (8.143.043€).

La passada edició del certamen va obtenir un impacte econòmic de 8.143.403€, generat pel propi esdeveniment en el conjunt de la seva activitat econòmica. D’aquesta xifra, un percentatge del 37% del total, 3.010.697€, repercuteix en l’economia local i comarcal. L’esdeveniment musical obté un retorn de 5,1€ per euro invertit i genera 86,4 llocs de treball, equivalents a temps complet, més de la meitat dels quals són en l’àmbit local. La despesa mitjana efectuada a Sitges pels 24.420 espectadors que van assistir com a públic va ser de 87,3€ sense tenir en compte el cost de l’entrada. La repercussió es produeix especialment en restauració, tot i que se’n beneficien altres sectors econòmics, com hotels, comerç local, oci o transport.

Pel que fa a dades sociodemogràfiques, l’informe realitzat per la consultora en opinió pública The Watsons, constata que van visitar el festival públic procedent de 230 localitats de Catalunya, 21 províncies de la resta de l’estat espanyol i de 16 països diferents. La despesa més elevada la realitzen les persones d’altres països (499€) i els de la resta d’Espanya (300€). El públic novell, aquell que descobreix per primera vegada l’esdeveniment, representa un 65% del total, confirmant que hi ha un públic fidelitzat d’un 35%, que ja ha assistit en edicions anteriors.

Les entrades estaran disponibles per al públic a partir d’aquest divendres 9 de febrer, a les 10h del matí, al web oficial del festival www.FestivalJardinsTerramar.com

Primers dates confirmades Festival Terramar Caixabank 2024:

24 juliol Ludovico Eunaudi “In A Time Lapse”
27 juliol Sopa de Cabra “Ànima”
01 agost Hauser "Rebel with a Cello".
06 agost Ana Mena “Bellodrama Tour”
07 agost Camela “Gira 30 años”
08 agost God Save The Queen “Greatest Hits”
09 agost Antònia Font “Gira teatres i auditoris 2024”
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 07 February 2024 - 16:26:48 in Varios by Director