Torna Pel davant i pel darrera - 22 de novembre al Teatre Borras

Hi ha com猫dies que mai passen de moda, cl脿ssics que val la pena recuperar i que el p煤blic pugui tornar a gaudir de l麓espectacle.

Torna ara a la cartellera de Barcelona una de les com猫dies m茅s divertides: Pel davant i pel darrera.

El muntatge, totalment renovat i amb nou repartiment d鈥檃ctors, d鈥檃quest vodevil esbojarrat en versi贸 de Paco Mir i amb direcci贸 d鈥橝lexander Herold, iniciar脿 el 22 de novembre temporada al Teatre Borr脿s de Barcelona.

La nova versi贸 actualitza novament el text original per貌 mantenint un dels trets que van contribuir a l鈥櫭▁it del muntatge a Catalunya: el biling眉isme.

Malentesos davant i darrere l鈥檈scenari en una doble ficci贸 que narra com una troupe de p猫ssims actors intenta muntar una obra de teatre.

Pel davant i pel darrera ha estat tradu茂da a 28 idiomes, representada en 50 pa茂sos diferents des de la seva estrena a Londres fa 33 anys i vista per m茅s de 14 milions d鈥檈spectadors en tot el m贸n.

En aquesta nova producci贸 hi haur脿 algunes novetats, com una escenografia que sent la mateixa (茅s una com猫dia "de portes"...), ens trasllada aquest cop una mansi贸 a la 鈥淪ierra madrilenya鈥 i est脿 clar, el m貌bil tamb茅 ser脿 irremeiablement present com ho 茅s a les nostres vides actuals.

Novament hem pogut reunir uns actors c貌mics estel路lars: Lloll Bertran, Agn猫s Busquests, Jordi D铆az, Carme Pla, Miquel Sitjar, Llu铆s Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Friday 07 September 2018 - 08:49:59 in Varios by Director