Aquest dimecres al Star 22 regalem una entrada doble per veure la nova obra de Dagoll Dagom

Aquest dimcres de 12 a 13 hores,no et perdis el Star 22 i participa al sorteig de una entrada doble per anar el diumenge 23 de septembre a les 18:00 hores a veuer la nova proposta de Dagoll Dagom anomenada"Maremar".

Una adaptació de l’obra Pèricles, el Príncep de Tir de William Shakespeare amb música inspirada en l’obra de Lluís Llach, amb la direcció musical d’Andreu Gallén, la coreografia d’Ariadna Peya i sota la direcció de Joan Lluís Bozzo.

L’obra és una metàfora sobre la vida, explicada com un viatge a través del mar

L’obra obrirà temporada 2018-2019 del Teatre Poliorama

MAREMAR, el nou espectacle que DAGOLL DAGOM serà la primera aventura shakespeariana de la companyia al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida. L’obra a partir de la qual es treballarà, Pèricles, el Príncep de Tir, és una de les peces menys representades del dramaturg que no s’ha fet mai ni a Catalunya ni a l’Estat Espanyol. Inspirada en la música i les lletres de Lluís Llach, amb la direcció musical, arranjaments i noves creacions d’Andreu Gallén, coreografia d’Ariadna Peya, direcció de Joan Lluís Bozzo, i producció executiva d’Anna Rosa Cisquella. Maremar és un espectacle que mostra com la prevalença de la bondat i l’amor poden ser recompensades per damunt de la maldat alhora que representa un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluiten pel seu retrobament.
Una reflexió sobre el drama que assola els camps de refugiats i els sofriments que pateix una població que prova de fugir de la guerra per cercar un futur millor.


Aconsegueix la entrada doble truca´m al 93 784 85 98.Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Saturday 15 September 2018 - 20:39:46 in Varios by Director