Nova confirmació del 20è Festival Mil-lenni:Miguel Ríos

Concert Studio celebra els 20 anys del Festival Mil·lenni amb una magnífica programació que promet no deixar a ningú indiferent. Al cartell, que ja compta amb les actuacions de José González, Carlos Núñez, SAU30, Marta Reeves & The Vandellas, Maika Makovski, UB40, Silvia Pérez Cruz & Marco Mezquida, Rosana, Paco Ibañez i Kool &The Gang, entre d'altres, se li suma un dels grans del rock&roll espanyol: Miguel Ríos.

Miguel Ríos
12 de novembre al Gran Teatre del Liceu a les 21h.


Presenta el seu nou espectacle “Symphonic Ríos” acompanyat de la Black Boys Band

“Symphonic Ríos” és una proposta pionera en la música del nostre país: la fusió del rock & roll amb la música clàssica, gaudint de tots dos estils en posició d’igualtat. D’aquesta manera, clàssics de la seva carrera com a “Bienvenidos”, “Santa Lucía” o “El Rock de una noche de verano” adquireixen una nova dimensió gràcies al talent i la passió de molts músics a l’hora de fusionar el rock amb el simfònic.

Miguel Ríos és el màxim representant del rock espanyol. El cantant i compositor, en actiu des dels anys 60, va aconseguir el seu major èxit als anys 70, quan l’ “Himno a la alegría” va vendre milions de discos a tot el món.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 01 October 2018 - 22:36:45 in Varios by Director