La presentació de Ballart com a candidat desborda el Centre Cultural

Gairebé 900 persones omplen la sala principal.
S’ha hagut d’habilitar un espai annex per encabir la riuada de gent.
Ballart presenta una ambiciosa visió de Terrassa i afirma que “és possible” gràcies a la llibertat de càrregues i hipoteques de la nova formació.


La formació Tot per Terrassa - Ballart per Terrassa presenta la seva candidatura a les properes eleccions municipals del 26 de maig i, pel ple absolut que ha aconseguit, no es descarta una sorpresa que trenqui amb anys de govern socialista.

La sala principal ha quedat petita i l’organització ha hagut d’habilitar un espai annex per encabir centenars de persones que han volgut veure la presentació oficial del projecte que actualment lidera Jordi Ballart.

Ballart ha demanat que la gent faci confiança a aquesta proposta per construir una nova Terrassa. Dos elements destaquen i es repeteixen en el seu discurs de presentació, “les persones són la nostra força” i la necessitat que la ciutat estigui governada per una formació política que no estigui “pendent d’una trucada de Madrid o Barcelona”. Segons Ballart, només una formació “municipalista i progressista” com Tot per Terrassa pot garantir aquesta llibertat respecte les decisions de les grans seus dels partits polítics tradicionals.

El nou candidat a l’alcaldia de Terrassa ha explicat una visió de la ciutat on destaca la diversitat i la capacitat de “créixer en tots els àmbits”. Ballart ha parlat d’una ciutat “inclusiva, tolerant, emprenedora, ambiciosa, amb visió de futur i que cuida de la seva gent”. En resum, ha parlat “d’una única Terrassa molt diversa”.

Abans de les paraules de Ballart, fins a 9 persones han intervingut per donar-li suport en directe i una quarantena ho han fet per vídeo. A l’escenari han pujat noms destacats de diferents àmbits com l’actriu Rosa Boladeras, l’artista Marta Pessarrodona o altres egarencs reconeguts com els exregidors Noel Duque o Lluïsa Melgares o l’humorista Alberto Demomento, entre molts altres.

Al final de l’acte, l’escenari s’ha omplert de totes les persones que tiren endavant el projecte de Tot per Terrassa - Ballart per Terrassa de manera voluntària. Seguidament, el Hall del Centre Cultural ha quedat petit amb centenars de persones que han volgut intercanviar algunes paraules amb el nou candidat a l’alcaldia de Terrassa.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 11 December 2018 - 22:33:47 in Varios by Director