King Crimson i Underworld oferiran tres concerts cadascú en el Doctor Music Festival

Demà, dimecres 19,s'anunciarà un primer avanç de cartell

King Crimson i Underworld arriben amb tota mena de luxes al cartell del Doctor Music Festival. Tots dos grups oferiran tres concerts cadascú durant els dies en què se celebra el festival. Una idea pionera que consisteix en què un número reduït d'artistes ofereixin al festival tres concerts en dies diferents, en lloc d'un, com és habitual. Això permetrà al públic tenir més oportunitats de veure les actuacions que els agradin i, a més a més, els fans incondicionals podran veure el seu artista preferit més d'una vegada.

Dos grans noms que s'uneixen al cartell per oferir per primera vegada i en exclusiva tres actuacions diferents en un mateix festival, en el que serà una de les iniciatives del DMF per reduir l'ansietat generada entre el públic per la preocupació de perdre's algun dels concerts claus d'un festival. Com explicava recentment en una entrevista a Mondo Sonoro Neo Sala, director del DMF: “Això d'anar a un festival i haver d'anar corrents... El nostre festival no serà una acumulació de concerts, una col·lecció de cromos... No vull pas que la gent tingui la sensació que es perdrà res si no va amb pressa... El famós efecte FOMO (“fear of missing out”, que en català traduiríem per “por de perdre's alguna cosa”) que t'agafa en aquests grans esdeveniments es veurà notablement reduït en el Doctor Music Festival”.
Els artistes han acollit amb gran entusiasme aquesta iniciativa innovadora i, al respecte, Robert Fripp (fundador i líder indiscutible de King Crimson) ha fet recentment aquestes declaracions: “En temps estranys i incerts, hi ha ocasions en les quals una persona raonable es podria desesperar. Però l'esperança és desenraonada; i el poder de la música per a unir les persones és un motiu per tenir esperança. King Crimson té el privilegi d'actuar tres vegades en el Doctor Music Festival. Cada setlist serà diferent però, fins al matí del dia de l'actuació no sabrem pas com serà”.

L'avanç del cartell es publicarà demà, dimecres 19. Els noms més representatius de tots els gèneres i de totes les èpoques desembarcaran a Escalarre els dies 11, 12, 13 y 14 de juliol; la major qualitat musical per a tots els gustos i estils tornarà a ser una de les senyes d'identitat del Doctor Music Festival. Serà un avançament d'un cartell que veurà la llum en la seva totalitat en els primers mesos del 2019. En total demà s'anunciaran al voltant de 30 artistes a través de les nostres xarxes socials a partir de les 09.00 hores i per ordre alfabètic.

Avui King Crimson i Underworld s'han sumat als ja confirmats The Smashing Pumpkins...

Atenció al que està a punt d'arribar…

DEMÀ MÉS!
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 18 December 2018 - 08:41:10 in Varios by Director