La Sala Vinilo queda petita per acollir un acte de Tot per Terrassa

Prop de 400 persones omplen dos espais de la Sala Vinilo.
El candidat de Tot per Terrassa, Jordi Ballart, destaca que el programa electoral el crearan els terrassencs i les terrassenques.


Tot per Terrassa - Ballart per Terrassa torna a deixar petit un altre local de la ciutat per la convocatòria d’un acte. En aquesta ocasió ha estat la Sala Vinilo on gairebé 400 persones han assistit a un dinar.

La trobada, que ha tingut un caire festiu, ha estat presentat per Raúl Ibáñez, el Biri, i ha comptat amb les actuacions d’Alberto Demomento i Toni Torres. L’acte ha comptat amb la presència del cap de llista de Tot per Terrassa, Jordi Ballart, que abans de la paella, ha dirigit unes paraules als assistents. El candidat ha donat les gràcies a les persones que han anat al dinar. “El projecte de Tot per Terrassa no ha vingut a passar l’estona, sino que ha vingut a quedar-se i ha vingut a transformar la ciutat perquè fan falta molts canvis perquè la gent vol una altra manera de fer política”, ha dit Ballart.

“Som gent que volem que la política realment estigui al servei de les persones i no una política que estigui al servei dels interessos econòmics o de les cúpules dels partits”, unes paraules que li han valgut a Jordi Ballart els primers aplaudiments per part del públic.

El candidat també s’ha reivindicat com “l’alcalde que va decidir acabar amb el negoci que moltes empreses fan amb l’aigua i també vam ser els únics a Espanya que van multar els bancs que no garantien l’accés a la vivenda”.

De nou ha insistit en què no es pot fer política d’etiquetes ja que “nosaltres no som ni independentistes, ni unionistes, som terrassenquistes”. Ballart ha anat més enllà, “aquest és un projecte plural, que suma i que ha demostrat que persones diverses es poden posar d’acord per governar la ciutat a través d’uns valors comuns que ens uneixen, com el progressisme, l’ètica, la transparència, els valors i la defensa, per sobre de tot, de les persones i els serveis públics”.

“El nostre terreny de joc no és l’àmbit nacional, ja que no aspirem a fer política a Catalunya i a Espanya, nosaltres volem parlar de Terrassa, dels problemes de Terrassa i serem l’única candidatura a les eleccions que pensarà i parlarà en clau municipal i pensant en la gent de Terrassa”, ha afegit Ballart.

Finalment, el cap de llista de Tot per Terrassa, Jordi Ballart, ha dit que el programa electoral “no vindrà de la seu d’un partit de Madrid o Barcelona, ja que el farà la gent de Terrassa, per això durant les properes setmanes hi haurà una feina molt intensa amb diferents grups de treball perquè els terrassencs i les terrassenques siguin els que defineixin aquest projecte amb les seves propostes”. Aquesta nova proposta participativa ha arrencat una nova onada d’aplaudiments.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 05 February 2019 - 09:33:01 in Varios by Director