Marea exhaureix les localitats al Festival de la Porta Ferrada ,Patti Smith i Manuel Carrasco,últimes entrades a la venda

El festival de Sant Feliu de Guíxols suma 1 nou sold-out al seu palmarès

En una edició que es preveu com una de les més exitoses de la seva trajectòria, el Festival de la Porta Ferrada anuncia un nou sold-out que s’afegeix als ja assolits per Manolo García, God Save The Queen, Joan Báez, La Resistencia i Hem de parlar, nene (aquests dos últims, en el marc del Singlot Festival).

Dissabte, 10 d’agost, el retorn als escenaris de Marea –amb Bocanada com artistes convidats- ha cobert les expectatives amb escreix i les localitats estan totalment exhaurides. Els navarresos reapareixien despres de vuit anys amb un treball anomenat El Azogue i aquí els tenim: una de les bandes que millor, i amb més orgull, ha fet onejar la bandera del rock urbà durant les dues últimes dècades.

D'altra banda, el festival comunica que els concerts de Patti Smith i Manuel Carrasco estan a punt d'exhaurir les localitats: últimes entrades a la venda!

Demà dimecres, 7 d'agost, Patti Smith torna a Porta Ferrada nou anys després d’actuar a Sant Feliu de Guíxols, amb la seva fidel i excel·lent banda habitual.

I divendres, 9 d’agost, la gira La Cruz del Mapa de Manuel Carrasco arribarà a l’Espai Port. Carrasco es referma com una de les veus més destacades del panorama espanyol i debuta a Porta Ferrada a la que serà la seva única actuació d’aquest any en un festival d’estiu.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 06 August 2019 - 15:16:45 in Varios by Director