Sopa de Cabra presentarà el seu nou disc al Cruïlla de Primavera

-Sopa de Cabra actuarà a la propera edició de Cruïlla de Primavera per presentar el seu nou disc.

-El concert tindrà lloc el 14 de març de 2020 a l’Hivernacle del Poble Espanyol de Barcelona.

-Les entrades estaran disponibles a partir de demà dijous 3 d’octubre de 2019 a cruillabarcelona.com

Cruïlla Primavera ja havia anunciat els concerts de Devendra Banhart, Natos y Waor i Fat Freddy's Drop.


Sopa de Cabra torna després de dos anys de silenci anunciant el concert de presentació del seu esperat dotzè llargadurada. L’àlbum apareixerà durant el primer trimestre del 2020 i es presentarà per primera vegada en directe el 14 de març al Poble Espanyol dins del Festival Cruïlla de Primavera.

Enrere queda “Cercles”, el seu disc de retorn publicat l’any 2015 que els va fer reviure de nou dins l’imaginari col·lectiu de diverses generacions de catalans, que els adora i que se’ls estima com un més de la família. Tant és així, que durant els dos anys de gira posteriors, van ser el grup més taquiller cantant en català

Tot una fita que només un grup de pop talentós, arriscat, honest i inspirat com Sopa de Cabra podia assolir. Perquè els gironins sempre han afirmatque només tornen si tenien repertori nou que oferir. I aquesta vegada, com ja va passar amb “Cercles”, els Sopa de Cabra tornaran amb una col·lecció de noves cançons impecables i universals que s’integraran amb tota naturalitat a clàssics com "Camins", "L’Empordà", "El far del sud" i una llarga llista d’èxits que han marcat a més d’una generació.

A poc a poc aniran descobrint aquests tresors musicals que Gerard Quintana, Josep Thio, Cuco Lisícic i Pep Planes, són especialistes en trobar, embellir-los amb la seva personalitat, i mostrar-los amb el millor dels embolcalls.
Sopa de Cabra s’uneix d’aquesta forma a les actuacions previstes en el Cruïlla de Primavera que ja havia anunciat anteriorment els concerts de Devendra Banhart, Natos y Waor i Fat Freddy's Drop.

Les entrades per aquest concert, estaran disponibles a partir de demà dijous 3 d’octubre de 2019 a www.cruillabarcelona.com

Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 03 October 2019 - 10:26:25 in Varios by Director