El Grup Municipal Socialista de Terrassa respon les greus acusacionsfetes per l’alcalde, Jordi Ballart

Els socialistes desmenteixen rotundament les afirmacions fetes per Ballart que, en un mitjàlocal, assegurava que l’anterior govern del PSC «ha deixat el pressupost d'alcaldia ennúmeros vermells".

El Grup Municipal Socialista de Terrassa vol mostrar el seu malestar després de conèixerles darreres declaracions públiques de Jordi Ballart que, un cop més, menteix sobre lagestió feta pel PSC al capdavant de l’Ajuntament. Els socialistes neguen amb rotunditatles acusacions fetes per l’actual batlle i asseguren que el darrer executiu encapçalat perl’alcalde Alfredo Vega ha deixat el Consistori amb un superàvit de 8,9 milions d’euros.El PSC veu en les declaracions de Ballart un intent desesperat de justificar-se davant elfet que és incapaç de complir amb tot allò que ha promès aquests darrers mesos. A més,denuncien que, mentre l’alcalde es queixa de falta de recursos, el nou govern incrementaen 600 mil euros anuals el cost de l’executiu local i els càrrecs de confiança; a mésdestina milers d’euros en fer publicacions propagandístiques i enviar-les a totes les llarsde la ciutat. Els socialistes veuen una clara incongruència entre les paraules i els fets deJordi Ballart. L’actual alcalde critica que l’executiu de Vega es comprometés a dur a terme algunesinversions com la que s’ha de fer per acabar de posar en marxa el nou Casal de LaMaurina i les obres al camp de futbol i rugbi de Les Fonts. Els socialistes recorden queambdós projectes formaven part del programa electoral del PSC del 2015 - eleccions enles quals Ballart era el candidat socialista – i per això les van efectuar. Des del Grupmunicipal del PSC no entenen que ara Jordi Ballart es vulgui desdir de fer aquestesactuacions que, d’altra banda, han estat molt reivindicades per part de la ciutadania. A més, en el cas del camp de Les Fonts, els socialistes afirmen que Ballart menteix quandiu que el finançament no estava garantit. El grup municipal del PSC aclareix que lacessió dels terrenys per a la construcció de l’equipament es va efectuar l’any 2011. Tambéexpliquen que la construcció del camp poliesportiu ha de ser finançada per la FederacióCatalana de Rugbi, que n’és la promotora, amb les aportacions institucionals del’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya, que a través del Consell Català del’Esport, s’hi ha compromès reiterades vegades en els darrers anys. Els socialistes esperen que, tan en el cas del casal de La Maurina com en el camp defutbol i rugbi de Les Fonts, el govern acabi la feina que ja es va iniciar i es compleixi aixíamb un compromís que l’Ajuntament va adquirir amb la ciutadania i les entitats. Des del Grup Municipal del PSC Terrassa expliquen que sovint, moltes de les inversionsés comprometen d’un any per l’altre degut a les limitacions que marca l’actual lleid’estabilitat pressupostària i de Regla de la despesa. Ens sorprèn que algú que ha estatalcalde durant 5 anys desconegui aquesta circumstància i per això creiem que el què fa elsenyor Ballart és intentar crear un discurs fals en l’opinió pública per tal de tapar les sevesmancances en la gestió municipal.
Per últim, els socialistes recorden a Ballart que el líder del PSC a Terrassa, Alfredo Vega,l’ha convidat a fer un debat públic per tal d’aclarir tot el que consideri oportú, ja que laciutadania mereix saber tota la veritat.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 09 October 2019 - 16:53:25 in Varios by Director