Bryan Ferry,James Blunt i Alan Parsons Project són els primers confirmats de la 8ª edició del Festival Jardins Pedralbes

ENTRADES JA A LA VENDA A LA WEB DEL FESTIVAL

Després flirtejar amb electrònica en el seu últim àlbum, James Blunt torna a fer el que millor sap fer amb el seu nou àlbum ‘Once Upon A Mind', escrivint cançons clàssiques que arriben tant el cor com al cap. Els punts destacats són molts i inclou el seu primer single 'Cold', la balada 'Monsters', el pop de ‘5 Milles' i el country amb ‘Halfway.' Hi ha una calidessa que impregna l'àlbum sencer i un sentit real de personalitat.

Abastant èxit immediat i sensacional a principis de 197s amb el seu grup Roxy Musica, Bryan Ferry ha esdevingut un dels cantants més icònics i innovadors dins música popular. Fusionant la presència de Sinatra, el carisma de Gainsbourg i la intensitat de Lou Reed, Ferry ha afegit un matís tant enèrgic, ultra-modern i distintiu que constantment obri nous camins.

Durant la seva carrera ha acumulat un total de 14 nominacions als Grammy Awards, l'últim en el 2018 per 'Eye In The Sky - 35th Anniversary Edition', i ha venut més de 50 milions de discos al llarg d'aquests anys, sent especialment reconegut de manera mundial pel seu treball com a enginyer de so en l'àlbum 'Abbey Road' de The Beatles i en 'Dark Side Of The Moon' de Pink Floyd, dos dels «àlbums icònics» de tots els temps.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 22 November 2019 - 14:45:31 in Varios by Director