Los Enemigos,Cami i Austra,noves incorporacions del Festival Mil·lenni 21

LOS ENEMIGOS
17 d'abril | 21:00
Sala Apolo


Los Enemigos –grup essencial del rock en castellà amb més de tres dècades de trajectòria i un cançoner clàssic de principi a fi– abandonen la trinxera i desbaraten qualsevol amenaça de resistència en tot just tres minuts.
"Bestieza”, el desè àlbum en estudi del quartet format per Josele Santiago, Fino Oyonarte, Chema “Animal” Pérez i David Krahe, es publicarà el pròxim 6 de març i suposa l’enèsima demostració de poder voltaic, inventiva lírica i actitud rockera del grup madrileny. Responsables d’algunes de les cançons més influents de la nostra música popular contemporània, Los Enemigos realitzen un envejable exercici de síntesi creativa en aquest nou treball, produït per Carlos Hernández i autoeditat a través del seu segell, Alkilo Discos.

CAMI
8 de maig | 21:00
Sala Bikini


La cantant i compositora CAMI, que s’ha convertit en un dels talents joves amb més èxit de Xile, anuncia la seva nova gira ‘Monstruo Tour’. L’artista presentarà el seu pròxim treball ‘Monstruo’ a Llatinoamèrica i Espanya on tornarà per a continuar consolidant-se com una de les artistes del moment amb major projecció internacional. Nominada a dos Latin Grammy 2019 en les categories “Millor Artista Nou” i “Millor Àlbum Vocal de Pop Tradicional”, compta amb més de 2 milions d’oïdors mensuals en Spotify i una legió de seguidors en xarxes socials (més de 3 milions).

Amb tan sols un àlbum en el mercat enlluerna amb la seva grandiosa veu, frescor i talent. Les seves melodies barregen ritmes com la cúmbia, el tango, el pop i els sons urbans sense deixar de costat el folklore.


AUSTRA
14 de maig - 21h.
La [2] d'Apolo


La música d'Austra la trobem entre el sintètic i el gòtic, amb el punt just de new wave britànica dels 80 per a evocar a grups com Japan o Soft Cell però sense passar-se de retro. El seu so és com tornar a entrar en Studio 54 sense sortir del segle XXI.
Al capdavant, la vocalista Katie Stelmanis, una icona LGTB, posseïdora d’una veu espectacular, d’educació operística, que insufla drama i èpica a la trama instrumental, cada vegada més amiga de la electrònica, com en el seu disc de fa dos anys, on van acostar a Depeche Mode a unes bases de gairebé house de Detroit/Chicago.
Són una combinació de clàssic i modern, extravagant però crossover, amb una foscor molt ben definida i treballada, fins al punt de fer-la addictiva i ballable.

A l’abril estrenaran un nou capítol de la seva història amb el quart disc de la seva carrera.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 20 January 2020 - 15:21:25 in Varios by Director