La Policia Municipal denuncia 162 persones durant el cap de setmana per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma

La majoria, 139, han estat denunciades per trobar-se a la via pública sense justificació o sense respectar les mesures de seguretat

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat aquest cap de setmana un total de 162 persones per incomplir el Reial Decret d’Estat d’Alarma. La gran majoria de les persones denunciades (139) es trobaven a la via pública, a peu, 11 en vehicles i 12 més es trobaven en immobles que no eren el seu domicili sense poder-ho justificar.

De les 139 denúncies a vianants, la majoria (61) es van produir dissabte, mentre que divendres es van fer 40 denúncies i diumenge, 38. Dues de les persones denunciades eren reincidents: una patrulla va trobar dissabte a les 3.43 h de la matinada, a l’avinguda de Barcelona, dues persones que ja havien estat denunciades en una altra ocasió per incompliment del decret. Els agents van obrir diligències a ambdues persones per desobediència greu.

La majoria de les 139 persones denunciades per trobar-se a la via pública sense justificació passejaven, anaven en parella a comprar, seien en bancs públics, o passejaven el gos lluny del seu domicili o sense respectar les mesures de seguretat.
D’altra banda, vuit de les persones denunciades es trobaven al carrer consumint alcohol o altres substàncies, o bé en possessió d’aquestes. Divendres una patrulla va denunciar a les 16.54 h dues persones que es trobaven consumint begudes alcohòliques al parc de Vallparadís, i una altra va denunciar a les 20.45 h una persona que presumptament portava 1,5 gr de haixix, al carrer de Jacint Elies.

També es van denunciar dues persones més al carrer de Les Borges Banques, una de les quals portava 0,4 gr de haixix, i dues al carrer de Josep Trueta, una de les quals va ser també denunciada per possessió d’estupefaents. Dissabte, una patrulla es va desplaçar a la plaça de Sant Ramon, arran de la trucada d’un particular, i hi va trobar un grup de joves. La majoria va fugir corrents però els agents van poder interceptar a una persona, que presumptament portava 4’8 grams de marihuana, procedint a denunciar-la per incompliment del decret d’alarma.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 06 April 2020 - 18:47:19 in Varios by Director