Festival Jardins Pedralbes torna amb noves confirmacions

YANN TIERSEN i ALAN PARSONS LIVE PROJECT (segona data)
NOVES CONFIRMACIONS DEL 9è FESTIVAL JARDINS PEDRALBES
ENTRADES A LA VENDA
EL DIJOUS 22 D'OCTUBRE A LES 12PM AL WEB DEL FESTIVAL


El Festival Jardins Pedralbes està escalfant motors per a l'edició 2021. Una edició que preparem amb més il·lusió que mai i avui amb l'anunci un nou artista, Yann Tiersen, i una segona data d'Alan Parsons Live Project.
Aquestes dues incorporacions són tan sols el principi de totes les novetats que us tenim preparades i que de segur us enamoraran.

YANN TIERSEN
Divendres 16 de juliol

Yann Tiersen, un dels músics més respectats de la seva generació, presentarà en el Festival Jardins de Pedralbes el seu últim àlbum "Portrait" que es va publicar a la fi de 2019.
Va saltar a la fama internacional en 2001 per la seva faceta de compositor de bandes sonores. Tanmateix, la seva carrera és molt més que això, abans i després d'aquesta data.
Al desembre de l'any passat va posar en circulació “Portrait” (també elaborat en The Eskal), on torna a gravar, reinterpretant-les, vint-i-dues peces de tota la seva trajectòria, amb l'afegit de tres temes nous.

ALAN PARSONS LIVE PROJECT
(segona data)
Dimarts 13 de juliol


Alan havia tocat en viu a la fi de la seva adolescència com a músic acústic de folk/blues i com a guitarrista principal amb una banda de blues anomenada The Earth a la fi dels anys seixanta a la seva ciutat natal de Londres. Però tan aviat com va aconseguir un treball en els famosos estudis Abbey Road a l'edat de 19 anys, va quedar clar que el món de l'enregistrament de so anava a dominar la seva carrera. Va ser la seva contribució com a enginyer en el clàssic de Pink Floyd, 'The Dark Side Of The Moon', el que realment va cridar l'atenció mundial.
L'àlbum A Valid Path, la incursió d'Alan en l'electrònica va ser llançat en 2004 i va incloure a David Gilmour de Pink Floyd, The Crystal Method, Shpongle, Uberzone, P.J. Olsson i al fill d'Alan, Jeremy.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 21 October 2020 - 09:43:19 in Varios by Director