Demà es constitueix la Taula de la Maurina com a espai permanent de participació i consulta al barri

L'òrgan estarà format per representants municipals i de les entitats i associacions del barri i serà obert a tota la ciutadania

La Taula de la Maurina, el nou òrgan participatiu del barri, es constituirà demà a les 18.30 hores en una trobada telemàtica presidida per la regidora del Districte 4, Jennifer Ramírez, i el regidor d'Estructura Territorial, Noel Duque, en què seran presents representants de les entitats i associacions del barri i dels grups polítics municipals. Aquesta taula neix amb l'objectiu de convertir-se en un espai permanent de convivència i foment de l'activitat social en què es podran compartir els projectes i activitats que es fan al barri, així com també esdevenir un òrgan de participació i consulta sobre les accions municipals al territori.

La iniciativa pretén donar continuïtat a la tasca social realitzada en el Pla de Barris (2008-2018) i continuar treballant per la convivència i la cohesió social per fomentar la col·laboració i el treball en xarxa entre les diferents entitats i col·lectius. D'aquesta manera, la taula també serà l'òrgan a través del qual es posaran en comú les necessitats del barri.

La Taula es reunirà trimestralment i estarà integrada per la regidora del Districte 4, que n'exercirà la presidència, una persona representant de cada grup polític municipal, un membre de cada una de les entitats i associacions de La Maurina i la coordinadora del districte, que farà tasques de secretaria tècnica. Qualsevol membre pot demanar prèviament a la resta de la Taula convidar a d'altres entitats o col·lectius a participar-hi, així com a experts o tècnics municipals de diferents serveis, que pel tema a tractar sigui necessària la seva participació.

Les convocatòries, sessions i acords de Taula de La Maurina es publicaran a la plataforma Participa a Terrassa https://participa.terrassa.cat/assemblies/taula-la-maurina. Les sessions seran públiques i serà necessari sol·licitar l'enllaç, fins a les 12.00 hores del mateix dia a estructura.territorial@terrassa.cat.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 17 November 2020 - 13:55:17 in Varios by Director