Aquesta setmana a Adolescència descubrirem què és la República Bananera

Arran de la pandèmia han sorgit nombroses iniciatives per poder passar l'estona mentre estem tancats a casa. La indústria del món dels videojocs ha sofert un increment en el confinament on el seu consum ha arribat a pics record en la història. De fet aquests dies s'han posat a la venda les primeres unitats de l'esperada PlayStation 5 i Xbox i que les reserves n'han esgotat les existències disponibles.

No només podem jugar a consoles i al PC, sinó que moltes persones han aprofitat per treure la pols a aquells jocs de taula que no podíem jugar per falta de temps i, que la Covid-19 ens ha regalat.

Una de les opcions és reinventar-ne els existents i aconseguir portar al nostre terreny aquests jocs. N'és el cas de República Bananera. Tots hem escoltat l'expressió "això és una república bananera" fent referència a alguna situació que és surrealista o no té ni cap ni peus. Els creadors d'aquest entretingut joc han adaptat el mític Cards Against Humanity cap a casa nostra. Amb combinacions de cartes com "Teo va a donar una "pituvuelta"" o "Teo va al ranxo Neverland d'en Michael Jackson" i fins i tot "Prefereixo anar al Pol Nord què anar a Sabadell" o "Make Terrassa great again".

Aquesta és la proposta dels presidents de la República Bananera, una república fundada molt a prop nostre i amb un eslògan molt curiós: El joc de festa que prohibiria el Vaticà. Aquests divendres 20 de Novembre , a partir de les 17:30h, demanarem passaport per poder entrar en aquesta república, descobrirem tots els secrets d'aquest curiós joc i com funciona exactament. Sintonitza el 100.5 F.M. o escolta'ns a través de la nostra pàgina web.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 19 October 2020 - 22:56:17 in Varios by Director