Raphael torna al Palau Sant Jordi

RAPHAEL 6.0

Dissabte, 11 de desembre, Palau Sant Jordi

Totes les localitats amb seient numerat

Entrades a la venda dimecres 23 de desembre a les 11h a theproject.es

Raphael torna als escenaris amb magnificència per celebrar 60 anys d'estel·lar trajectòria.

Durant el 2021, l'artista recorrerà Espanya per festejar al costat del seu públic aquelles cançons que ja formen part de la memòria col·lectiva del nostre país; així com els nous temes de Raphael 6.0; el seu últim projecte i amb el qual es va posicionar, un cop més, al capdamunt de la llista de vendes. 'Mi Gran Noche', 'Yo soy aquél', 'Digan lo que digan' o la seva més recent 'Me olvidé de vivir', entre moltes altres, sonaran en un espectacle que, sens dubte, promet ser 'l'imprescindible' de la temporada.

L'astre de la cançó va presentar al WiZink Center de Madrid aquest dissabte i diumenge davant 5.000 fans cadascun dels dies, el repertori del seu nou disc 'Raphael 6.0', així com les joies de la corona del seu aclamat repertori. Les dues dates van representar l'inici de la seva gira, amb la qual celebra sis dècades d'èxits als escenaris de tot el món.

Mitjans de país van recollir la important notícia; que va representar un indici d'esperança per a la reactivació de la indústria cultural: en alerta vermella des que s'iniciés la pandèmia.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 22 December 2020 - 16:54:43 in Varios by Director