Ciutadans (Cs) reclama a la Generalitat que prioritzi les polítiques socials a Catalunya

•La candidata de Terrassa, Isabel Martínez, visita el menjador social de Les Arenes i lamenta que les institucions no puguin abastar les necessitats de moltes famílies vulnerables

Isabel Martínez, candidata local de Ciutadans a les eleccions del 14-F, ha reclamat a la Generalitat que "prioritzi les polítiques socials a Catalunya, ja que la falta d'aquestes polítiques en l'última dècada ha provocat que la taxa de pobresa actualment sigui molt superior a la de la resta d'Espanya". La candidata de Cs ha visitat aquesta tarda el Catering Social TK del barri de Les Arenes, un menjador social que alimenta diàriament a més d'un centenar de persones en situació de pobresa. Martínez ha aplaudit la iniciativa i ha destacat que "és un projecte molt interessant i lloable", però ha lamentat que "famílies en situació vulnerable depenguin de la bona voluntat de moltes altres persones perquè les institucions i els serveis socials no tenen els recursos suficients per a ajudar-los com deurien".

Isabel Martínez ha insistit que "el govern de Catalunya no pot permetre's xifres tan esfereïdores" com la citada taxa de pobresa i ha d'"impulsar projectes que cobreixin el suport que les famílies vulnerables de Terrassa i de la resta de municipis catalans necessiten". En relació amb el menjador social de Les Arenes, la candidata ha subratllat que "està prestant una labor molt important, sobretot en aquells casos que les institucions no poden abastar".

Catering Social TK obté el finançament de la matèria primera per a preparar els menús diaris gràcies a la venda de plats casolans a preus molt econòmics als veïns del barri. "Tota la recaptació es destina al menjar que se servirà l'endemà en el menjador social, per a alimentar a més de cent persones que estan travessant situacions complicades", ha explicat Martínez.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 09 February 2021 - 16:41:55 in Varios by Director