Carrizosa (Cs): "La falta d'habitatge públic de lloguer i el tancament d'escoles bressol en Terrassa són els problemes que la gent vol que se solucionin"

•El president del grup parlamentari de Ciutadans afirma que la seva formació continuarà "en el centre del taulell polític" i reivindica "tornar a la política útil i propera als ciutadans"

"Els problemes a peu de carrer són els que la gent vol que se solucionin, com la falta d'habitatge públic de lloguer i el tancament d'escoles bressol a Terrassa o les greus conseqüències de la gestió de la pandèmia en l'hostaleria i l'oci a Terrassa i a Catalunya. Tot i això, sembla que hi ha una distància sideral amb la política que exercim en el Parlament i que alguns grups independentistes monopolitzen quotidianament". D'aquesta manera ha defensat el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, "la importància del treball i la política propera a la gent" que desenvolupa el grup municipal de Cs a Terrassa, en una visita avui a la ciutat acompanyat dels regidors locals. Carrizosa ha recordat que "Terrassa s'ha convertit en la tercera ciutat de Catalunya" i ha avançat diverses propostes que el grup municipal portarà al ple municipal d'aquest mes.

Carlos Carrizosa, que s'ha reunit amb responsables de diferents sectors de Terrassa, ha denunciat que "a la ciutat estan proliferant negocis en domicilis privats que fan competència deslleial a les escoles bressol legals, que estan dirigides i gestionades per dones amb formació i que s'estan arruïnant". En aquest sentit, ha assenyalat que "a la ciutat han tancat sis centres en els últims mesos" a causa de les restriccions de la crisi sanitària, i "aquest sector està reivindicant a l'ajuntament que els ajudi, però no estan trobant receptivitat". Per això, el grup municipal presentarà una Proposta de Resolució "reclamant a tots els grups del consistori que prenguin cartes en l'assumpte i que s'actuï definitivament contra aquestes escoles bressol il·legals que ja tenen incoats expedients, però continuen funcionant".

D'altra banda, el president parlamentari de Cs ha anunciat que el grup municipal demanarà al ple que "s'ajudi a sufragar part de les despeses de subministrament del menjador social de Les Arenes", que atén un centenar de persones en situació de pobresa "perquè puguin prestar més ajuda a la gent necessitada". A més, ha advertit que "Catalunya és la comunitat amb més afectats en el sector de l'hostaleria i l'oci per com s'ha gestionat la pandèmia". Carrizosa ha incidit en què Cs Terrassa va impulsar que el consistori donés ajuts per a promoure millores en la ventilació dels locals d'hostaleria locals i ha afirmat que "des de Cs denunciarem sempre la corrupció i reivindicarem tornar a la política útil per a la gent".

Finalment, Carrizosa ha aclarit que "Cs és un partit de centre liberal progressista, que es mantindrà en el centre del tauler polític, i som més necessaris que mai perquè lluitem inequívocament contra els populismes radicals". En aquest sentit, ha explicat que "el PP, davant la crisi que sofreix perquè VOX li està menjant l'espai a la dreta, s'ha llançat a la conquesta de l'espai a la seva esquerra, que som nosaltres". Segons el responsable de la formació taronja, "hi ha un atac declarat del PP perquè se'n vagin càrrecs públics de Cs, però podem resistir fugides de persones que pensin que no podem pactar amb el Partit Socialista perquè som diversos milers de càrrecs públics i tenim un espai polític que defensarem".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 24 March 2021 - 18:49:39 in Varios by Director