Espectacular inici a Porta Ferrada

Zucchero i Sílvia Pérez Cruz omplen l'escenari del Guíxols Arena amb dos concerts memorables

El Village inaugura l'espai amb la presència de diverses personalitats

Aquest cap de setmana ha tingut lloc l'estrena de l'edició 59 del degà dels festivals d'estiu de Catalunya. Porta Ferrada va obrir les portes amb dos artistes que escriuen el seu nom amb majúscules ZUCCHERO I SÍLVIA PÉREZ CRUZ.


Divendres va ser el torn del primer dels dos artistes internacionals que en temps de pandèmia visitaran el Guíxols Arena, Zucchero Fornaciari acompanyat de dos increïbles músics, la guitarrista Katheleen Dyson (de la poderosa banda del malaurat Prince , la New Power Generation) i de Doug Pettibone (multiinstrumentista que ha treballat amb Mark Knopler, Sting, Marianne Faithfull i Norah Jones entre altres).

Zucchero va presentar en format acústic al seu darrer treball D.O.C. i va cantar èxits com Baila (Sexy Thing) o Senza una donna.

Previ al concert de l'italià, el village de l'espai Guíxols Arena es va vestir de llarg per rebre a personalitats tant il·lustres com l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols Carles Motas, el president del grup Planeta Josep Crehueras, l'advocat Pau Molins, Miquel Curanta director de l'ICEC, Alvaro Bailo director general de Juvé & Camps, els regidors de l'Ajuntament de Sant Feliu Josep Saballs i Josep Melcior Ruiz, els socis fundadors de la promotora TheProject, Tito Ramoneda, Joan Roselló i Iñaki Martí. El subdirector general de la Fundació La Caixa Marc Simón, Núria Cabutí, consellera delegada de Penguin Random House, Pilar Giró, comissaria d'exposicions de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu, David Madí president executiu de Núbul Consulting, Elena Foguet Bussines Directora Spain de Value Retail, el Dr. Eduard Estivill, Manel Arroyo Executive Managing director de Dorna Sports, el director general de l'Hostal La Gavina Alberto Depau i l'exconseller Santi Vila.

L'endemà una altra nit d'alt voltatge amb el concert de la meravellosa Sílvia Pérez Cruz que a Sant Feliu ens va presentar les cançons del seu espectacle Abril 2020, homenatge a la Revolució dels Clavells portuguesa, que va estrenar al Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, i que fa acompanyada d'una sèrie de joves talents.

Això tot just ha començat, aquest dissabte 24 de juliol ens visitarà Manuel Carrasco que ens oferirà un dels cinc únics concerts que farà en cinc festivals i cinc municipis. I entre aquests, és clar, Porta Ferrada i Sant Feliu de Guíxols, on Manuel Carrasco, acostumat a cantar davant desenes de milers d'espectadors, oferirà un concert de registre acústic en què la proximitat amb els seus fans el farà molt, molt especial.

I per tancar la programació del més de juliol el divendres 30: Pablo Alborán.
Tres anys després del seu pas triomfal per Sant Feliu, Pablo Alborán ens visita de nou amb Vértigo, el cinquè disc que publica des del seu impactant debut ara fa una dècada. Amb un títol que apel·la, naturalment, a l’any convuls que li ha tocat viure al planeta però, també, a la sensació que generen les primeres espurnes de l’amor, Vértigo va coronar-se, tot i haver estat publicat el desembre, com el disc de pop espanyol més venut del 2020, una gesta que el cantant malagueny sembla decidit a repetir en cada llançament. La de Porta Ferrada és, atenció, la seva única visita aquest estiu a Catalunya.

I recorda que a l’agost podràs gaudir de la millor música amb Iván Ferreiro, Xoel López, Sergio Dalma, Bad Gyal, La Locomotora Negra, Rozalén, Sidonie, Sidecars, La Oreja de Van Gog, God Save the Queen, Pau Vallvé i El Petit de cal Eril, India Martínez, Maria Arnal i Marcel Bagés, Rosario, Oques Grasses, Beret i Vetusta Morla.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 20 July 2021 - 16:50:30 in Varios by Director