Gerard Borrell porta el seu exitós The Big Bang Tontery a la Factoria Cultural de Terrassa

El proper 15 d’octubre a les 21:00 hores, dins de la programació del 1er Festival de Màgia de Terrassa

THE BIG BANG TONTERY, que s’inclou dins de la programació del 1er Festival de Màgia de Terrassa, és un espectacle còmic i molt gamberro on els límits són l’infinit i més enllà. En aquest show per a adults, Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

El Big Bang va generar la tonteria més gran que ha existit mai: la humanitat. I la humanitat, per la seva banda, va crear a Gerard Borrell, un “tonto” dels que cau bé. O això es creu ell.


Ara, per seguir el sorprenent cicle de la vida còsmica, Gerard Borrell torna amb el seu mític xou de màgia i comèdia, el clàssic de sempre, però amb més “tonteria” que mai. I mira que el llistó estava molt alt.

L’únic propòsit interestel·lar d’aquest showman desvergonyit i provocador és “liar-la parda” i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis.

Graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell considera que la màgia és un art escènic molt complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espectacular.

Les entrades per a la funció de THE BIG BANG TONTERY a Terrassa estan disponibles a:

www.lafactcultural.cat/programacio/gerard-borrell/
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 22 September 2021 - 21:35:40 in Varios by Director