Aquest dissabte teatre per Sam Sam amb l’obra:“Prohibido suicidarse en Primavera”

Aquest dissabte 20 de Novembre dins de l’activitat TEATRE PER SAM SAM amb l’obra: “Prohibido suicidarse en Primavera”
Autor: Alejandro Casona
Gènere: Tragicomèdia
a càrrec de l’Associació de Teatre Mú”
Direcció: Susana Bordería

Organitzat per grup solidari AMICS D’EN FERRAN i la col·laboració del l’AVV de Les Arenes, l’Escola Joan XXIII i l’Associació de Teatre Mú
 
Dissabte dia 20 de novembre a les 19 h de la tarda
Lloc: Teatre de l’escola JOAN XXIII - (C/Joan XXIII, 27- Terrassa).
Prèviament es comentarà l’estat actual de l’escola i els nous projectes a Sam Sam.
Donatiu de 8€ per al Projecte d’Alfabetització de Sam Sam
100% SOLIDARILes activitats tenen com a objectiu recaptar fons per al projecte solidari amb l’escola del barri de Sam Sam a Dakar (Senegal)


El 100% dels donatius es destinaran al projecte d’alfabetització que Amics d’en Ferran porta a terme a Sam Sam


Més de vint i cinc anys de tasca solidària

El 1990, Ferran Sans, escolapi i professor del col·legi Joan XXIII, va marxar al Senegal i va instal·lar-se al barri de Sam Sam de la ciutat de Dakar. Un cop allà, el seu projecte consisteix a alfabetitzar els membres d’aquesta comunitat en la seva llengua materna i estimular l’ensenyament i l’educació per tal d’avançar en la promoció cultural, sanitària i econòmica en benefici del progrés del barri i de la ciutat.

Durant aquests vint i cinc anys, Amics d’en Ferran realitza accions culturals i educatives a Terrassa amb la finalitat de difondre el projecte de Ferran i recaptar donatius solidaris que contribueixen a finançar-lo.

El projecte d’Amics d’en Ferran es concreta en la posada en marxa de l’Escola de Kalasans per tal d’afavorir l’alfabetització de nens sense recursos. Va començar a funcionar el 1996 amb 40 alumnes i per la qual  han passat més de 800 alumnes. Malgrat els aiguats de la tardor l’escola continua atenent a la població infantil i juvenil de Sam Sam. Actualment es col·labora amb el Centre Femení i els seus nous projectes d’escola bressol a Sam Sam
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 17 November 2021 - 22:50:35 in Varios by Director